yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    3 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    iş bulmak ya da en azından içimi rahatlatmak için inaçlı süslülere soruyorum?

    süslüler işten çıkalı yaklaşık bir ay oldu ve hiçbir yerden dönüş yok. kafayı yemek üzereyim stresten dört kilo verdim. içimi rahatlatacak bir dua ya da esma olur, işimi kolaylaştıracak bir dua olur var mı bir bildiğiniz? dalga geçecekseniz yazmayın lütfen iç sıkıntısıdan ölecek gibiyim zaten.

    1. onun adı manifest oldu artık. yaz internete bulursun.

    8 ekim 2024 21:53

    2. sıkışmamış insan yazmasın bence.halinden anlıyorum,her gün üzüntüden ağlardım.70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” oku günde bir kez. İnşallah Allah dualarını kabul etsin.

    9 ekim 2024 11:16

    3. Süslü burda aradığın cevabı bulman çok zor bununla alakalı forumlar var instagram sayfaları falan bak orda deneyimleriyle paylaşan insanlar var. Burda boşu boşuna moralin bozulmasın. Allah kalbine ferahlık versin inşallah. 

    9 ekim 2024 13:46