1. Moralinizi bozmayin daha 15 gun olmus. Su ara calistigim mudurluge 2 kisi alinacak. Gecen hafta 3 gorusme oldu 1 kisiye olumlu dedik. Bu hafta 2 gorusme daha var. diyelim ki ikisi de olumlu oldu o zaman 3 kisi arasinda tekrar degerlendirecegiz. Hic olumlu olmazsa gorusmelere devam edilecek. Ilk aday o ara aranir diye dusunuyorum. Yani 1 aya kadar beklemek lazim.
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
iş görüşmesi sonrası yanıt beklemek?
merhaba süslüler, 15 gün evvel bir telefon aldım,çok istediğim bir pozisyonla alakalı idi. arayan kişi ile telefon mülakatı yaptık yani ücrete kadar konuştuk,bana müdürle zoom üzerinden de görüşmem gerektiğini ve ayarlayacağını söyledi. 10 gün evvel zoom üzerinden 2 müdürle o mülakat gerçekleştirdim. mülakat bence güzel geçti, konuşurken işin en ince ayrıntısına kadar anlatıldı, yapıp yapamayacağım soruldu vs. neyse görüşme sonrası 2 müdüre de teşekkür mailini attım. üzerinden 1,5 hafta geçtiği için maille sorma gereği hissettim ve işi çok istediğimi belli ettim . ama mailime cevap alamadım. bu durumdan sonra ne yapmam gerekir? nasıl bir yol izlemem gerekir? şöyle bir şey de yaptım, başka biri gibi şirketi arayıp pozisyonun dolup dolmadığını sordum. henüz alım yapmadık dediler. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
- cevaplar
- linki kopyala