iş yerinde konuşacak kimsenin olmaması?

inancımla ne siyasi görüşümle ortak biri yok çok sıkılıyorum ama konuşacak bir şey bulamıyorum çünkü ortak noktalarımız çok az 1 sene nasıl sabrettim bilmiyorum. böyle olan var mı varsa kafaya takıyor musunuz mesela bazen neredeyse konuşmadan günüm geçiyor ve stres yapıyorum öylesine konuşasım gelmiyor

1. aynı durumdayız çoğu günüm hiç iletisimsiz geçiyor öylesine nasılsın naptın kısa konuşmalar da ilgimi çekmiyor benim, o sebeblle çok sıkılıyorum kafa dengim de yok daha senemi doldurmadim ama her gün burada ne işim var benim diye hayatı sorguluyorum mecbur çalışıyoruz aileden zengin olsam dakikasında bırakmıştım işi

6 kasım 2023 13:57

2. Aileden rahatım ama çalışmazsam kimse bana 3 bin liralık ayakkabı almaz ondan dolayı çalışıyorum

6 kasım 2023 13:58

3. Eski is yerimde bir kadin vardi sürekli konusurdu valla konusmamak daha iyi be süslü.ögle aralarinda veya aksam arkadaslarınla konussan iyi gelir belki.

6 kasım 2023 14:02

4. Valla benim işyerimde de yok, ama idare ediyorum. Sonuçta gerçek arkadaşlarım, dostlarım dışarıda. Onlar sadece iş arkadaşı, iki goy goy yapıp günü geçiriyorum

6 kasım 2023 14:06

5. İş arkadaşlarınızla böyle derin bağlar kurmak zorunda değilsiniz. İşte 3 bin liralık ayakkabınızı, kahveyi nasıl içtiğinizi, ekonominin kötüye gittiğini falan günlük şeyleri konuşup geçin. Napcaksınız inancı siyaseti

6 kasım 2023 14:31

6. İnsanların inancına, siyasi görüşüne göre mi konuşuyorsunuz gerçekten? Tek muhabbetiniz siyaset, inançsa tabi ortak noktanız olmaz

6 kasım 2023 14:33

7. Inanc ve siyasi gorus zaten gunluk konusma konulari degildir. Ha ama su var belli bir siyasi goruse sahip kesimle gunluk konusma yapmak da cok zor olabiliyor siyaset konusmayayim deseniz de cunku o siyasi gorus hayat tarzini da etkiliyor ister istemez.

6 kasım 2023 14:57

8. 2 sene oldu aynı durumdayım yaşları küçücük tecrübesizler ve ilk işleri. çocuk gibi en ufak söze alınıyorlar doğru düzgün iş yapamıyoruz. onlara göre baya olgun kalıyorum ve sadece işimi yapıp çıkıyorum samimiyete gerek yok.

6 kasım 2023 17:45