iş yerinde rengi solmuş siyah pantolonlar kötü ve bakımsız bir görüntü oluşturur mu size göre?

sürekli giydiğim siyah pantolonlarım rengi soldu ve uzun süredir alışverişe gidemediğim için yenilerini de alamadım. benim gözümde kötü görünüyor evet ancak dediğim gibi gidip yenisini henüz alamadım. ama aklıma ilk defa takıldı. iş yerinde bu pantolonlar bakımsız gösteriyor mudur beni? siz olsanız ne düşünürdünüz?

1. üstüne siyah değil de açık renk giyerseniz o kadar göze batmaz bence. ama siyah üstüne siyah giyerseniz ve siyahlardan birinin rengi gitmişse kabak gibi görünüyor.

bir de rengi homojen solmuşsa o kadar dert edilecek veya göze çarpacak bir şey ddeğil bence; ama sadece dizi veya poposu solmuşsa evet kötü görünüyor.

2 mart 2021 14:50

2. Bence eski gozukuyor evet ama kimsenin pantolonuna bakip da ay ne eski duruyor demem yani

2 mart 2021 14:54

3. Süslü üniversite dönemim boyunca kilomdan dolayı sürekli pantolon giyerdim. Aynı pantolonları giydiğim için siyah pantolonlarım çabuk solardı tabii. Açıkçası biz rahatsız oluyorsak, kendimizi kötü hissediyorsak başkaları da bizi öyle görüyordur diye düşünüyorum. Çok bakımsız duruyor, ay çok kötü diyenin olacağını sanmıyorum ama böyle birisini görsem yeni pantolon alması lazım diye içimden geçiririm.

2 mart 2021 15:01

4. Süslü kumaş boyası alıp boyayabilirsin pantolonlarını ömrünü uzatıyor baya. Sen pantolon alana kadar idare eder seni de

2 mart 2021 15:15

5. ya ben bi ara mürekkeple boyamıştım bu pantolonları. bir kova suya küçük bir şişe siyah mürekkep döküp pantolonu bir gün beklettim. başka seçenek yoksa denenebilir, yıkanınca falan da çıkmıyodu rengi ama kumaş boyası daha sağlıklı olur tabi gkdşvkdlck

2 mart 2021 16:11