iş yerinde yöneticiye yapılan yalakalık bi bana mı saçma geliyor?

ortam başta çok samimi geliyordu ama yöneticinin bi ağrısı vardı ve herkes birden yaslara büründü tamam üzülebilirsiniz ama aşırı fazla geldi bu tepkiler bana, bunun gibi bir kaç olay daha yaşındı sanırım ben ifadesiz kaldığım ve daha sessiz olduğum için sevilmeyeceğim.

1. Bana da cok igrenc geliyor isin ilginci bir kac senedir yoneticiyim bana yalakalik yapan yok shshsj ote yandan benim bir ust yoneticime de yalakalikta sinir yok. Gecenlerde bizim yoneticimizin evlilik yildonumuymus. Acil isler icin de bir wp grubu var kadin oraya yazdi iste bugub erken cikacagim boyle boyle bir durumum var cok acil bir sey olursa yine de arayin tabii vs diye. Kadin kibarca rahatsiz etmeyin demis yani. Allahim gruptaki 15 kisi birden evlilik yildonumlerini kutladi kadinin. Hani hasta olur gecmis olsun dersin, dogumgunu olur kutlarsin da bu nedir yani gercekten.

21 ekim 2022 15:57

2. süslüm gerçekten şok oldum ben de hep duyardım bu yalakalık meselesini aldırış etmezdim ama ilk defa denk geldim. kadının çevresinde pervane oldu herkes, olmuşla ölmüşe çare yok ağrı kesicisini içti bitti gitti yani aşırı abartı tepkierdi mldfkmlsm bi de peşinden ayrılmıyorlar ya ona çok gülüyorum... asfmdsklmkls evlilik yıldönümünü kutlamak da iyiymiş, bence herkes işin kolayını bulmuş ya iş ortamında sıkıntı çekmemek için yöneticiyi yağ çekmek, sözde samimi ortam bi de. ben az konuşuyorum diye yüzüme bakılmıyor

21 ekim 2022 16:01

3. Ben bi de yöneticiye doğum gününde bişiler alcaz yapcaz diye atılan kırk taklayı, sen iste yeter, sen mükemmel birisin bizim şansımızsın tarzı cümleleri ve bunun gibi kralı şakşaklamaya odaklı söylemleri / işlemleri de hiç sevmiyorum

21 ekim 2022 16:24

4. a4 süslüm ben zaten kalıcı değilim, sadece bir soğukluk hissettim. öğrenebildiklerimi öğrenip gideceğim.. söylediklerine katılıyorum

21 ekim 2022 16:34

5. Bana da saçma geliyor. Geçenlerde patron naber, hiç gelmiyorsun yanıma falan dedi. İşim gücüm yoksa neden gideyim ki odasına durduk yere. Sonradan öğrendim ki öylesine gidip pohpohlayan sarılıp öpen ve yalakalık yapanlar varmış. Kadın da alışık oldığu için benden de bekliyor tabii. Garip

21 ekim 2022 20:08

6. Ben bir ara internette bu konuda yabancıların görüşlerini okumuştum. En son şu yoruma katılmıştım, yönetici denilen insanlar aslında bir lise mezunun yapamayacağı hiçbir şey yapmıyorlar. "Excel kullanmak" buyuk is degil ya da iletişimin iyi olması, iyi bir takim arkadaşı olmak vs "ölçülemeyen" ve herkesin az cok sahip oldugu seyler. Yöneticilerin kendi basına ortaya koydukları bir "output" da yok. Onlardan beklenen daha üst yönetime hesap vermek, üst ve altın iletişimini sağlamak. Her neyse demeye çalıştığım şey şu, yarın bir gün yönetici olmak icin senin de herhangi bir yetenege ya da performansa sahip olman gerekmeyecek. Gerekli olan tek şey su anki yöneticinin seni sevmesi. O da iste sadece yalakalikla olabilecek bir sey.

22 ekim 2022 03:37