işe giderken sürekli makyaj yapıp süslü giyiniyor musunuz? özeniyor musunuz yani? yeni staja başladım belirli bir kıyafet kuralı yok??

arkamdan konuşurlar mı bu da çalışmaya mı geliyo yoksa makyaj yapıp süslenmeye mi vs diye

1. Her iş yerinin ortamı koşulları farklı. Sizin gittiğiniz yerde herkes eşofmanla falan geliyorsa konuşabilirler ama tarzınız süslenmekse kime ne?

Ben evden çıkarken nereye gidersem gideyim özenli giyinip, hafif bir makyaj mutlaka yapıyorum. En azından bi göz altı kapatıcısı, maskara, renkli dudak nemlendirici sürüyorum. Ama zaten bu dediğim makyajı kimse anlamaz ben kendimi öyle beğendiğim için yapıyorum.

Tabi siz iş yerine uygun olmayacak şekilde her gün assolist makyajı yaparsanız ya da dizilerden fırlamış gibi abartılı giyinirseniz dikkat çeker...

6 eylül 2024 16:02

2. kimin ne dediğinin ne önemi var süslü. nasıl mutluysam kendimi nasıl rahat hissediyosam öyle giderim. tabi yerine göre abartmamak lazım mesela ne çok salmak ne de çok abartılı makyaj abiye kıyafet gibi giyinmemek lazım zaten öyle yapacağını düşünmüyorum. böyle yapan insanlar var mı var mesela kpss dershanesine giderken bi arkadaş sınıfa çok fazla makyaj topuklu ayakkabı ve bildiğin abiye elbiselerle gelirdi kimse bir şey demese de yani ortama göre absürt duruyodu. ama böyle rahat ediyorsa da kimse bir şey diyemez isteyen istediğini giyer

6 eylül 2024 16:02

3. Ortamına göre biraz ama icinden geliyorsa yap bence.

6 eylül 2024 16:07

4. etrafına bak bakalım kadınlar nasıl giyiniyor neler yapıyor? sende onlara ayak uydur.

6 eylül 2024 16:56