işyerinde tuvalette kalma süresi adabı?

işyerinde 11 kadın tek tuvalet kullanıyoruz. haliyle ne zaman gitsek sıra oluyor diyebilirim. ben içerideki rahatsız olmasın diye dışarıda bekliyorum ama mesela bir çok defa içeridekinin rahat 10-15 dk tuvaletten çıkmaması durumuyla karşılaştım. önceden kapı çalardım sonra bana kapı çalma acele acele çıkmak zorunda kalıyoruz dedi bir kaç kişi. ama şimdi de içeri giren çıkmak bilmiyor ve bazen gerçekten aşırı sıkışık vaziyette beklemek zorunda kalıyorum. tuvalette işi bitip çıkan da benim beklediğimi görünce bir göz deviriyor pardon beklettim vs diyor. yani bunun yerine işini hızlıca bitirip çıksan olmaz mı diyeceğim olmayacak. ama diğer türlü de uyumaya giren var resmen. siz kapı tıklatıyor musunuz nasıl çözüyorsunuz bu sıra işini ya da tuvalette uzun süre kalanınız var mı?

1. biz de iş yerinde 15 kişi tek tuvalet kullanıyoruz ve ben de bu durumdan artık sıkıldım resmen randevu sistemiyle tuvalete gircek gibiydik :D ben not yapıştırmakta buluyorum çözümü. tuvalete notlar yapıştırıyorum her neyden memnun değilsem ve bu notları patronların yapıştırdığını sanıyolar hahahah bir a4 kağıdına çıktı al ''tuvaleti 5 dakikadan fazla meşgul etmeyiniz'' ''tuvaleti temiz bırakınız'' vs gibi yapıştır gitsin

21 haziran 2022 10:31

2. bizim ofiste böyle ya. ben laf sokuyorum kapıda çalıyorum. ya 20 dk içeride ne yapıyor olabilirsin ya? ve bunu günde 3 4 defa yapıyorsun. mesainin 1 saatten fazlasını tuvalette geçirmek nedir ya. bir de o kapıda bekleye bekleye kim elini ykıyor kim yıkamıyor öğrendim. iğreniyorum hepsinden ya. ben de kağıt yapıştırmayı düşündüm ama, en çok benim sesim çıktığı için benim yazdığımı bilirler. benim işim maks 3 dk sürüyor, bir de bu kasa kapı çalmaktan falan da bihaber. direk kapıya asılıyor. herkese tek tek anlatıyorum. önce kapı çalınır içeriden cevap beklenir gelmiyorsa girersin diye. bir de 3 tane kadın var. kapıyı çalıyorsun ses vermiyorlar. neymiş ses verirse dışarda bekleyen melekler içeri girermişte onları öyle görürmüş. te allahım ya ahahhahaha

21 haziran 2022 10:52

3. ses vermezsen de dışarıda bekleyen insan içeriye girecek... yani ben.. haberin olsun de a1 ahahah :D

hele siz şok olcaksınız iş yerine yeni biri geldi bu tarz abuk hareketlerinden ötürü artık zekasında bi problem olduğunu düşünüyorum. tuvaletin kilidi içerden kilitleniyor ama yumuşak olduğu için plastiği elimle çevirip dışardan da kilitleyebiliyorum. adam tam yemek saatinde ışığı yakıp tuvaleti dışardan kilitliyo içerde biri varmış gibi ve abartısız tam yarım saat öyle bırakıyo. bunu o bölümde o adamla çalışan birinden öğrendik hemen kameradan izledik ve gerçekten öyleydi. adam haşlandı ve kilit değişti şimdi. işemeyi sıçmayı geçtim 31 falan mı çekiyolar diye düşünüyorum ben de artık çünkü işeyip çıkmak max 2 dakika. ayrıca geç çıkmanın dışında pis bırakan da oluyo onlar için de ayrı rencide edici notlar yapıştırıyorum.

21 haziran 2022 11:23

4. a1 şu an ben şok. ilk defa duyuyorum tuvalette ses edince melekler içeri girer muhabbetini. sizin ofiste çalışanlar farklı bir gezegenden ya da dini komünden felan herhalde. benim de çok sesim çıkıyor tuvalet konusuna o yüzden ben de kağıt yazıp asamam. ama görevli (mutfak ve tuvaletten sorumlu) kadına dert yanıyorum o hemen gidip kapıyı çalıyor benim yerime artık. dediğin gibi kapı çalmadan çat diye içeri girmeye kalkanlar bizde de var. bir de tuvalette kakasının artığını fırçayla temizlemeyen ama ben çok bakımlıyım diye geçinenlerimiz var. defalarca denk geldim. her seferinde de ben gördüysem o durumu kadın görevliye söyledim ki benim yaptığımı sanmasınlar diye. ne insanlar var cidden ya.

21 haziran 2022 11:25

5. Ben olsam kapı çalmaya devam ederdim, bir şey diyen olursa da saatlerce sizi bekleyecek halim yok derdim.

Mesaiyi tuvalette öldürüyorlar sanırım. Bizde de mesaiden kaçmak için tuvalete durmadan gidip vakit geçiren, telefondan video izleyen tipler falan var.

21 haziran 2022 12:03

6. Ya ben tuvaletten çok geç çıkıyorum dışardan beslendiğim için mi bilmiyorum. Hayır zayıflar daha fazla duruyor bir de tuvalette metabolizma ile ilgili gerçekten uyumuyorum içerde :(

21 haziran 2022 16:39

7. Süslü dalga geçilecek bir şey yok ne yesem çıkaran tiplerdenim bilerek uzun kalmıyorum yani

22 haziran 2022 07:57