işyerine giderken kumaş pantolunun içine nasıl bir çorap?

kızlar kumaş pantolonlarım kısa boylu olduğum için hepsi dar kesim. içine diz altı pantolon çorabı giydiğimde de çorabın lastiğinin olduğu yer pantolon dışından çok belli oluyor çok çirkin duruyor ? ayrıca pantolonun paçası naylon çoraptan dolayı sürekli yukarı kalkıyor ve dizde birikme yapıyor. işyerinde hep makosen tarzı ayakkabı giyiyorum ve hep araba ofis içinde olduğum için sıcak ortamlardayım normal çorap vs giyemem yani, dizaltı ince çorap sadece. bu sorunu başka yaşayanlarda var mı ?

1. malesef bu sorunu ben de yaşıyorum kötü görünüyor lastik izi dışardan fakat başka çözüm bulamadım kısa çoraplar aşağı kayıyor

4 ocak 2024 13:05

2. evet süslü diz altı değil de kısa çorap giysem onlar da hemen kayıyor. Diz altı olanlar da pantolonun baldır kısmı çok bol olmadığı için lastik izi belli oluyor ve çorap pantolonu yukarı çekiyor, sinir oluyorum

4 ocak 2024 13:07

3. Ben de oxford ayakkabı giyiyorum; siyah ince kısa çoraplar var penti de 3'lü satılıyor. Önce çorabı giyiyorum; sonra pantolonu giyiyorum toparlanma daha az oluyor ve belli olmuyor ( skinny pantolon için konuşuyorum )

4 ocak 2024 13:12

4. anonim 3 link atar mısın?

4 ocak 2024 13:22

5. Süslücüm şimdi girdim baktım ama 3'lü satılanların online da satışını bulamadım; onlinedakiler çok diz altına kadar uzun olanlar. Direkt pentiyr giderken gösterirler kutudan 3 çift çıkıyor hem de bu kadar uzun değiller ben en rahat bunları kullanıyorum

4 ocak 2024 13:29

6. Şunlar gibi ince benim aldıklarım ama kalınları da var ben bu kadar yukarı çekiştirmiyorum çok uzun değiller mağazada mutlaka boylarına bak kısaları var

4 ocak 2024 13:32

7. anonim 3 süslü ben hiç anlamadım seni, zaten önce çorap sonra pantolon giyilir farklı bişey yapmıyosun ki , öyle giysek de kayıyor çorap?

4 ocak 2024 13:38

8. işte attığın lintekinden daha kısa çorap giyince kayıyor zaten? sen skinny giydiğin için belki kaymıyordur ama sorunu kumaş pantolonla yaşıyorum zaten

4 ocak 2024 13:39

9. Külotlu corap giyiyorum ben pantolanların altına

4 ocak 2024 13:54

10. Kumaş pantolondan baldırdaki diz altı çorap nasıl iz yapıyor ya ben anlayamadım süslü. Kumaş pantolon ne kadar dar olursa olsun o kadar dar olamaz yani çünkü, diz altından yapışıp çorap izi belli edecek kadar.

4 ocak 2024 14:15