if performance hall beşiktaş ataşehir ve dorock xl kadıköyde konser ortamları nasıl oluyor? sevgiliyle gidilir mi rahat olur mu?

1. hiç haberim yok bundan neden bunlar oldu süslü. allah korusun

16 nisan 2019 15:45

2. herkes sevgilisiyle gidiyo?

ama dorock xl şu an boykot ediliyor, darp olayından ötürü.

16 nisan 2019 16:00

3. (link: https://onedio.com/haber/goruntuler-ortaya-cikti-besiktas-taki-eglence-mekani-dorock-xl-da-kadin-musteriye-darp-865702 ) buyrunuz, burdan bakınız. buralarda konser ortamları, sevgiliyle gitmelik, rahat ortamlar olmuyor görüldüğü gibi. kaldı ki bu darp olayları vs. hiç yaşanmasaydı dahi, özellikle kadıköy'deki için konuşuyorum, yine de kapısının önünden geçmezdim buraların. üç yıl evveline kadar gidiyordum, en son gözümün önünde 18 yaşlarında bir kızcağız sevgilimi yoklamaya (!) başlamıştı , bir çocuk da, tam mekandan çıkarken arkadaşın ayağına kustu. güvenlikler de -değişti mi bilmiyorum ama- hötörö heriflerdi, girdin-çıktın, o bile problem oluyordu. yani biraz tahammülsüz bir tip olsan, sağlam kavga edilecek arkadaşlardı. bizim millet eğlenmesini bilmiyor diyince vovovov oluyor ama. neyse.

16 nisan 2019 16:16

4. if beşiktaşa da ataşehire de gittim güzeldi. dorock gibi değil, bar konseptinden ziyade konser bazlı olduğu için daha resmi geliyor bana dorock gibi laubali değil. sevgiliyle de gidilir niye gidilmesin.

17 nisan 2019 00:55