ihtiyaci olan bir aileye kullanmadigimiz esyalari vermek istiyorum?

merhaba, ogrenci evimizi dagitiyoruz. pek bir sey de yok aslinda ama tencere, tahta kasik, meyve bicagi, cay kasigi, aski, cam ve plastik kase vs gibi cope atmak istemedigim ama tasimaya da gerek gormedigim seyler var. apartmanimizin ilk katinda multeci bir aile yasiyor. kalabalik olduklarini biliyorum eve girip cikarken anlasiliyor yani. bu esyalari onlara vermeyi dusundum ama kabalik mi ederim, ogrenci oldugum icin guclerine gider mi bilmiyorum. siz olsaniz napardiniz?

1. ben mültecilerin kapısını çalıp eşya ister misiniz diye muhatap olacağıma hepsini toplar çöpe atarım daha iyi.

27 temmuz 2022 13:52

2. Kapılarına gidip durumu anlatıp sorabilirsin. Eşyalar evde durur, gelir alır ihtiyacı olanı.

Ben bunu spotcuya yaptım, geldi aldı.

27 temmuz 2022 14:09

3. Binanın önüne ya da çöpe yakın bir yere açık bir şekilde koy ihtiyacı olan alır.

27 temmuz 2022 14:17

4. Süslü bunu yapacağına sizin gibi öğrenci olanlara versen daha iyi olmaz mi? Bizim okulun gruplarinda böyle ücretsiz paylaşımlar oluyor ihtiyacı olan gidip alıyor

27 temmuz 2022 14:49

5. a2 tahta kasik alan spotcu yoktur ya ahahgashsghs cam kase falan var elimde spotcunun gelip alacagi seyler mobilya oluyor genelde daha once sormuslugumuz var cunku yasadigimiz semtte.

27 temmuz 2022 19:26

6. a5, goc alaninda master calisiyorum statulerinin farkindayim sozlukte genel kullanildigi sekliyle yazdim. yazdiginiz sey irkci bu arada..cocuklu bir aileden soz ediyorum yahu, yazdiginiz seye de uzuluyorum sadece.

27 temmuz 2022 19:29

7. a6 fakultedeki ögrenci gruplarimiza attim da almak isteyen yokmus, ondan dusundum yani vereyim diye. sanki cok bir esya varmis gibi irkci seyler yazmaniz igrenc bu arada. 2 3 tencere birkac tahta kasik icin insanlarin insan oldugunu unutmaniz wowwwzi cidden.

27 temmuz 2022 19:30

8. Irkçılık ve milliyetçilik nedir önce bu iki kavramı araştırın. 21. yüzyılda hümanizm çatısı altına sığınıp ümmetçi politikayı benimsettiler millete ya, bazıları da bunu gerçekten hümanizm sanıyor şaka gibi.

27 temmuz 2022 23:42

9. a1, ben zaten sosyal bilimciyim. neyi anlamadığınızı anladım fakat ben işin hümanizm cart curt tarafında değilim. belli ki siz beni anlamamışsınız, elimde öğrenci arkadaşlarımın almak istemediği cam kase tahta kaşık vs var, mülteci bir aile giriş katımızda yaşıyor ayıp olur mu diye sordum. öğrenci arkadaşlarımın dahi almadığı tencereyi kaşığı neden komşularıma gezdireyim durumlarının iyi olduğunu bildiğim halde? durumu bariz kötü olan insanlar olduklarını bildiğim için yazdım buraya. gerçekten konuyu milliyetçiliğe ümmetçiliğe getirmeniz çok tuhaf. bu sebeple yazdım, normalde bu soruya herhangi bir yanıt vermeyeceğim çünkü ne yazsam ya hümanist ya ırkçı denir hale geldi sözlük ahahahah

28 temmuz 2022 02:36