ikea kivik koltuk sahibi süslü var mıdır memnun musunuz?

2’li ve 3’lüsünü alıp takım yapmak istiyoruz yeni evleneceğiz. çok rahat ve 10 yıl garantiliymiş ama kullanan var mı yorumları merak ettim. bir de buna berjer öneriniz olur mu

1. Biz de aynı şekilde hem ikilisini hem üçlüsünü aldık süslü. Bence dünyanın en rahat koltuğu, abartısız. Aşırı aşırı seviyorum ben. Tek sıkıntısı altı açık olmadığı için süpürülmüyor. Ama çok da umurumda değil açıkçası. biz de, evimize gelenler de çok rahat ediyor.

15 aralık 2021 23:27

2. Dağ gibi adamların içine gömüldüğü koltuk. Tek eksi yanı uzun vadede o rahatlık artık rahatsız etmeye başlıyor ciddi anlamda aşırı rahat ya. Bizde 3lü l olanı var. Yanlış yazmış olmayayım ama bende hillared antrasit rengi var kumaşı güneş görmemesine rağmen soldu ve genleşti. Berjer olarak da benim yanında stocksund var o da aşırı rahat.

16 aralık 2021 01:01

3. Ya ben sanki popo izi bırakır ileri vadede diye düşünüyodum. Uzun kullanımda da kumaşı illa salar kendini öyle de duruyor zaten ama kılıf değişimi var diye sıcak baktım biraz. Bir de 10 yıl garantili olmasına güvendim. Teşekkür ederim cevaplarınız için şu an bir tık daha eminim

16 aralık 2021 08:39