ikea pax dolap kullanan var mı

Merhaba süslüler ben giyinme odamı değiştirmeye karar verdim eskiden komple açık duvara monte askılık halindeydi ancak bina duvarları çok kötü olduğu için zaman gectikce askilar teker teker düşmeye başladı biz de biraz aşağı biraz yukarı tekrar taktık ama artık delinecek yer kalmadı duvarda bu yüzden bu odadan daha geniş bir oda var oraya boydan boya dolap yaptırma kararı aldık. Kapaklar bergsbo model olacak şu kare kare camlı olan. Şu anki evimiz Kiralık olduğu için buradan çıkarsak dolap çok zarar görür mü bilemiyorum yardımcı olabilecek varsa durmasın yazsin :) şimdiden teşekkür ederim

1. İkeanın dolapları monte olurken parçalanıyor resmen biz taşınırken nakliyeciler demonte ederken param parça oldu monte etmeye çalışırken bir daha param parça oldu ve neticede dolapsız kaldık.

15 mart 2017 16:13

2. Ya hay allah ben de olumlu yorumlar gelir diye düşünüyordum... evlenirken dolap yaptırdık mobilyacidan onunki rezalet oldu kapaklar ayrı yanlar ayrı yıkıldı bir de duvardan duvara olunca çok maliyetli olur değil mi benim ikeada tasarladığım dolap 5 metre civarı çünkü.

15 mart 2017 16:18