ikeanın hemnes divanını kullananlar memnun musunuz??

9 aylık bebeğim var. muhtemelen 2 3 yaşına kadar bizle yatacak ama yeni bir eve taşınıyoruz ona şimdiden oda yapmak istiyorum. montessori yatak ile bu divan arasında kaldım. anneler ne tavsiye edersiniz? bu divanda çekmece olmadı enim için çok iyi alana ihtiyacım var o yüzden sıcak aktım ama kullanışlı mı sizce

1. Bizde var bu divan cok kullanisli degil. Yatagi acinca yatak cok inceliyor, saglikli gelmiyor bana. Yatagi acmazsaniz alan cok dar, bebek duser, yetiskin sigamaz. Ayrica acik halinde sag sol kollari nedeniyle iki kisi sigamiyor buna, dipte yatana tabut gibi hissettiriyor. Acik halde tek yetiskin icin. Saglik icin montessori yatak + kaliteli iyi markadan biraz daha kalin bir yatak almanizi oneririm.

25 ekim 2024 11:30

2. şimdiki aklım olsa daha bebekken montessori yatak alırdım. reflü yatağını ortasına koyar öyle uyuturdum jfnfmkf Hemnes sanırım biraz ufak kalır çünkü uyutmak için veya gece uyandığında bizi istediğinde yanında uyuduğumuz oluyor bazı geceler mesela (3 yaş) yıldız şeklinde uyuduğu için hemnes boyutunda bir şeye sığamazdık gibi düşünüyorum.

25 ekim 2024 11:39

3. Nerdeyse 15 seneti geçmiştir. Ben kullanıyorum memnunum ama kendi şiltesi çok ince. Ben açık kullanıyorum, çok nadir kapatıyorum. Evlenmeden önce almıştık gençlik odama, şimdi misafir yatak odasında duruyor ama bebek için montesorri çok daha kullanışlı. Çekmece olması avantaj ama yeğenim 5 yaşında hala montesorride yatıyor, hemnese yatması zor çıkması zor, inmesi zor bebek ve çocuk için

25 ekim 2024 11:43

4. Montessori yataklar kaç yaşına kadar kullanılıyor?

Benim bebis de 10 aylık henüz odası yok.

25 ekim 2024 11:44

5. (link: https://goodnightkid.com/urun/montessori-yatak-90x190cm/?v=e7d707a26e7f Yeğeniminki bundan)

Yeğenim 5 yaşında hala kullanıyorlar. Bu yatakta ben yattım , 185 boyunda eşim yattı, eniştem yattı. Çocuk sıkılık daha genç işi birşey istemediği sürece yatılır bence .

25 ekim 2024 11:49

6. Sıkılıp*. Bizdekinin boyu daha uzun olabilir ama

25 ekim 2024 11:49

7. peki montessori kullananlar size bir sorum daha var. montessori de yere çok yakın olduğu için hem kışın soğuk olması hem de halıdan yerden toz vs sebepli alerjiye sebep olması durumu oluyor mu? yani bilemedim yere o kadar yakın yatınca üşümez mi gece? ya da halıya zemine yakın olduğu için toza da yakın olmuş oluyor ya ondan sordum

25 ekim 2024 12:03

8. Ben hemnesin kalitesinden memnunum ince şilte bana normal yataktan daha bile rahat geliyor, evime çift de geldiğinde bir kişi de geldiğinde rahatlıkla yatıyor. Hiç küçük gelenw denk gelmedim.

Bebek meselesini bilemiyorum tabi, o konuda anneleri dinlemek daha doğru olur. Ben sadece genel kaliteden memnunım diyim. Bir de altında çekmece olması kullanışlı geliyor.

25 ekim 2024 12:55

9. Anonim 6, çiftler bir gece diye idare ediyordur. Çift olarak bi gece yatarsanız anlarsınız, özellikle dipte kalın ama. Ben demediğimden beri oraya asla iki kişi yatırmıyorum artık. Ayrıca ince şilte size rahat geliyordur ama bebek için sağlıklı olduğunu sanmıyorum. Ortopedik yatak alınmalı bence

25 ekim 2024 13:48

10. Yatak açılınca 1.5 kişilik, 2 olmuyor. Yine de yatılıyor çidt olarak ama duble yatağa alışıksanız zor.

25 ekim 2024 14:57