iki erkek arasında kalmak? yargılamayacaksanız yardımınıza ihtiyacım var?

öncelikle daha önce yediğim kazıklar yüzünden  gönül ilişkilerini realistik değerlendiren bir insanım. çok saf değilim bu konularda. yargılamayarak yardımcı olacak kişiler var mıdır bana? belki benim görmediğim noktaları gösterebilirsiniz diye düşündüm.

1. erkeklerin karşılaştırmasını yapsan belki yardımcı olabiliriz

1 ocak 2021 18:57

2. suslu info ver ona gore yardimci olabiliriz belki ahsjhss

1 ocak 2021 18:58

3. ya bazen o kadar sacma konusuyosunuzki. ikisini ayni anda mi idare etseydi? ikisinden birini secicek iste herkes romantik prenses olmak zorunda degil arkadaslar.

1 ocak 2021 19:03

4. 1. Erkek: yaş 26. Derece yapmış bilgisayar mühendisi, çok zeki bir insan. Grup ödevi yaparken tanışmıştık. hobisi olan, kaliteli zaman geçirebileceğim birisi. Benim aksime biraz fazla duygusal. Bir de hiç fiziksel çekim duyamıyorum, pek tipim olmayan biri. Sadece zamanla alışır mıyım diye düşünüyorum, daha önce de böyle bir şey yaşamıştım çünkü. Beni çeken yanı zekası, ben de kariyer açısından hırslı biri olduğum için ileride “power couple” olabiliriz, girişimden girişime koşarız gibi geliyor. İleride iyi bir hayat yaşayabiliriz. Ama dediğim gibi pek etkilenemedim tipinden. Fiziksel çekim olsa her şey çok iyi olurdu.

2. Erkek: yaş 28. iş ortamında tanıştığım biri. Muhabbeti inanılmaz keyifli, hiçbir şey yapmadan saatlerce konuşabiliriz. Benim aksime pek hırslı biri değil, daha çok memur kafasında. Benim ileride kendi işimi kurmak, en kötü yurt dışında phd yapmak gibi hayallerim var ama o daha ortalama geçinip gideriz kafasında olan biri. Anladığım kadarıyla yükselme merakı yok. Fazlasıyla çekingen, hobisi yok, biraz düz bir insan. Fiziksel çekim diğer çocuğa kıyasla daha iyi, etkilenebiliyorum. Ama parfüm vs kullanmaması beni itiyor da bazen. Sanki aramızda duygusal bağ oluşmuş gibi hissediyorum ama olası bir evlilikte karakter farklarımız yüzünden sorun yaşar mıyız diye adım atamıyorum. Kendisi tatlı ama düz biri kısacası.

Benim de yaşım 24. İkisi de sadakat açısından aynı ölçekte gibi.

Kısacası ilk çocukla ortalama bir duygusal tatmin ve daha iyi bir sosyoekonomik tatmin yaşayacağımı, diğeriyle ise üst seviye duygusal tatmin ancak ortalama sosyoekonomik tatmin yaşayacağımı düşünüyorum. Siz olsanız nasıl hareket ederdiniz? Yoksa yoluma mı bakayım

1 ocak 2021 19:05

5. Açıkçası ben de çok rahat hissetmiyorum bu kıyası yaparken ama yaşadıklarım dolayısıyla hayata bakışım değişti, yaptığımı savunmuyorum ama yine de böyle düşünmekten kendimi geri çekmeyeceğim. Önce kendimi düşünmem gerek

1 ocak 2021 19:06

6. Realizmden kastım,  "saf aşk" diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Sevdiğimle olayım da ne olursa olsun mentalitesinde biri değilim. İçinde bulunduğum ilişki beni iyileştirsin istiyorum

1 ocak 2021 19:08

7. gelir gider hesabı gibi bi karşılaştırma olmuş. hoşlantı bence ikisine de duymuyorsunuz.

1 ocak 2021 19:10

8. Hahahaha anonim 7 güldürdün :))

1 ocak 2021 19:18

9. Açıkçası şöyle, ikisi de çok ciddi düşünüyordu benim hakkımda. Önce ilk çocukla olmaz gibi düşünüp birkaç ay kafamı dinledim. Sonra ikinci kişi çıktı karşıma, onunla olan iletişimimiz çok daha iyiydi ama bu ara kendimi kopuk hissediyorum çok. Duyduğuma göre ilk çocuk hala beni unutamamış, acaba ondan mı etkilendim diye düşündüm. ya da kendimi kötü hissediyorum diye mi böyleyim bilmiyorum

1 ocak 2021 19:27

10. Sorarken bu kadar saçma bir soru olacağını düşünmemiştim ya hahahd