ikilemde kaldığım bir konu siz süslülerden fikir istiyorum?

sy

1. Nişanlıyım. Yakında düğünüm olacak 24 yaşındayım. Nişanlım dindar bir insan ailesi de öyle. Nişanlımın evi arabası var. Benim de aileden durumum iyi ama bir işim yok. Maddi anlamda çok bir sıkıntı çekmeyiz. Ama ben evlenmek istemiyorum galiba süslüler. Ailesinin dindar olması ileride baskıya döner mi işler diye düşünüyorum. Ramazan geldiğinde nişanlım oruç tutsana dediğinde ben sinir oluyorum. Bu zamana kadar aklın nerdeydi diyenler için çok hayalperestim galiba yeni dank etti. Giyimime zaten karışıyor.

23 temmuz 2020 16:51

2. başka probleminiz var mı süslü yani oruç tut diyebilir ama nasıl bir ısrarla yapıyor bunu ve tutuyor musunuz o dedi diye? Anlayışlı mı?

23 temmuz 2020 16:54

3. nişan elbisenizi o istedi diye yakası kapalı falan mı seçtiniz mesela? Gerçi giyiminize karışması sizin şahsi tercihiniz olur da

23 temmuz 2020 16:56

4. @2 tutmuyorum trip yapıyor süslü. Evet nişan elbisemde dikkat etmek zorunda kaldım. Gelinliğimde bile. Gelinliğim istediğim gibi olmadı. Her şey onların istediği gibi oluyor zaten. Ama gözüme batıyor artık.

23 temmuz 2020 16:58

5. biraz ağzını arayabilirsin, beni kısıtlama ben böyleyim ailem, hayat tarzım bu, sırf senin için hayat tarzımı değiştiremem diyebilirsin.

23 temmuz 2020 16:59

6. @3 süslü bunun için de çok geç artık. Zaten karışıyor giyimime. Bence ben ipleri önceden verdim eline.

23 temmuz 2020 17:01

7. Zor bir durum süslü bazı insanlar çok takılmaz aman öyle olmayıversin mutluluğumuzdan önemli mi der alttan alır. Siz de kendi içinizde muhakemesini yapabilirsiniz

23 temmuz 2020 17:01

8. Anladım. Evet biraz öyle olmuş süslü. En azından evlenmeden önce giyimini tekrar hatırlat ona, kendi istedigin gibi giy ki evlendikten sonra sen böyle değildin demesin. Son olarak şunu söylemek isterim süslü, bu kişiyi gerçekten seviyorsan, her yönüyle kabul ediyorsan bu sorunlarda orta yolu bulmaya çalışın.

23 temmuz 2020 17:06

9. İlk kez bir soruya ayrılın yazacağım.

24 temmuz 2020 05:50