ikinci el parfüm satışı için en güvenli platform?

merhaba süslüler, elden çıkarmak istediğim orijinal parfümleri en sorunsuz nereden satabilirim? iade talep edip farklı şeyler yollayan dolandırıcılar falan varmış, bu ve benzeri olumsuzluklara karşı nelere dikkat etmek gerekir? henüz herhangi bir platformda hesabım yok, özellikle parfüm satışı yapmış arkadaşlar da tavsiyede bulunursa çok sevinirim.

1. Süslü bence instagramda split parfüm satışı sayfaları var belki onlara mesaj atabilirsin veya bir hesap açabilirsin. Takip ettiğim parfüm hesapları hep bu şekilde yarım yarım ikinci el şeklinde parfümleri yakalıyolar en oluru benim fikrimce bu. Dolap gardolaps falan burada okuduğum dolandırıcılıklardan sonra asla ama asla güvenmrm. Belki letgodan elden görüşerek satabilirsin

6 mayıs 2023 00:06

2. çok teşekkür ederim selenice. en bilindik olanı "prensip gereği" bu şekilde alım yapmadıklarını söyledi, elbette saygı duyuyorum ama splitlerde tester sattıkları için orijinal parfümlerle ilgilenebileceklerini düşünmüştüm ben de :)

6 mayıs 2023 00:22

3. cevabınız için çok teşekkür ederim anonim2. en feda edilebilir olanıyla dolap'ta bir deneme yapacağım. umarım sizin kadar sabırlı olabilirim :)

6 mayıs 2023 23:37

4. Süslü dolaptan satarsan , dolap ismini bizimle de paylaşır mısın :)

7 mayıs 2023 00:02

5. tabii süslüm, hesabı açınca paylaşırım :)

7 mayıs 2023 12:19