ikisine de puanınız yetse odtü mü yazarsınız bilkent mi?

diyelim %100 burslu da girebiliyorsunuz. yani odtü, itü, ytü gibi okullardansa bilkent, koç, sabancı yazar mıydınız?

1. yazmazdım süslü kesinlikle odtü yazardım. itü veya ytü yerine bilkent veya koç yazılabilir fakat odtü geliyorsa özel düşünmezdim, hem eğitim ve mezun olduktan sonra getirisi adına hem de ortam vs adına.

22 temmuz 2022 12:41

2. Hangi bölümler olduğu önemli, yine de çoğu bölüm için Bilkent derim, bir Bilkent mezunu olarak.

22 temmuz 2022 12:43

3. Bilkent veya Koç yazarım hiç düşünmem

22 temmuz 2022 12:47

4. Tam tersi ortam için devlet üniversitesi yazılmaz gibi geliyor bana. Pkklılar, sürekli eylem yapanlar derken bağcılar'a dönüyor o eğitim yuvaları. İstanbul üniversitesi'nde öyleydi en azından ama medyada gördüğümüz kadarıyla odtü de farklı değil.

22 temmuz 2022 12:51

5. Yazmam ama bu tamamen benim yetişme biçimim ve algımla alakalı, benim için devlet üniversitesinde okumak her koşulda vakıf üniversitesinde okumaktan daha cazip ve bulunmak istediğim çevre bakımından da ait olmadığım ayrıcalıklı tiplerle bir arada bulunmak istemedim.

22 temmuz 2022 12:53

6. Eylem illa kötü anlama gelmiyor, babanın bmw 5 kasa arabasıyla gezmekten daha fazla dünya görüşü ve bilinç katar insana.

22 temmuz 2022 12:54

7. Bilkent. Egitimin kalitesi bir yana network olarak odtü'den daha iyi

22 temmuz 2022 12:55

8. Koç olursa kesinlikle koç yazarım

22 temmuz 2022 12:56

9. Hoş geldin a haber soru sahibi. 2015 mezunuyum. Pek çok vakıf üniversitesine burslu girebilirken odtü tercih ettim ve hayatımın en iyi kararlarından biridir hala. Daha sonra da iyi bir vakıf üniversitesinde 2.5 sene çalıştım ve tercih günlerinde de aktif rol aldım, bir sürü öğrenciye yardım ettim. Ama a haber ve akp ağzıyla terörörö diyen birine oturup anlatamam. Nolur gitmeyin odtü'ye. Tam bir terör ve şer yuvası.

22 temmuz 2022 12:57

10. Yanlış tercihler hayatınızın her alanını etkiler kendim yaşadım gördüm diğer bütün süslülerin dediği gibi ben de tabiki de Bilkent diyorum nerdeyse her açıdan

22 temmuz 2022 12:59