ikizler erkeği-kova kadını????

süslülerim burçlardan hiç anlamam ama bildiğim tek bir şey varsa ikizlerin kötü şöhretidir. yükselenler başak olmak üzere ikizler erkeği ve kova kadınının iletişimi arkadaşlığı aşk hayatı uyumlu mudur, nasıldır?? yorumlarınızı ve bilgilendirmelerinizi bekliyoruuuum :))

1. nerde ikizler orada bokluk. gerçi sen bir kova kadını olarak aşk meşk ilişkilerine bulaştıysan epey ciddisin bu konuda.

25 nisan 2023 22:56

2. @anonim1 süslücüm valla koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler olayı da olabilir :) sadece diğerlerinden daha fazla dikkatimi çekiyor, aşk falan çok sonraki aşamalar şu an arkadaşlık diyelim biz buna.

25 nisan 2023 23:10

3. süslü sen zaten kova burcusun. yükselende başakmış. yani 82548635 ay arkadaş kaldıktan sonra ancak ikizler burcuyla bir ilişki düşünebilirsin ama gel gör ki o ikizlerde 832483. flörtünü yapmış olur. boşver ikizleri cidden. sağı solu belli olmayan yalancı çok konuşan aldatmaya meyilli. şeytanın yeryüzündeki silüeti=ikizler.

25 nisan 2023 23:41

4. İkizlar erkeği bahsedildiği kadar deccal değil. Biraz hareketlerini gözlemleyin sizi cidden seviyorsa kızı/erkeği farketmez cidden sadık olur ikizler. Kaşı gözü oynuyorsa yol verin. İkizlerin adı çıkmış o şöhretli olduğu konularda koç erkeği diz çöküp tövbe ettirir kendisine sjsj.

26 nisan 2023 03:08

5. Sorunuza cevap vermemişim haritanın genelindeki uyuma bakmak lazım(venus mars yukselen ay ozellikle). Yüzeysel bakarsak evet uyumludur. Ama ben bir ikizler olarak bazen kovaları sıkıcı bulabiliyorum ilişki duygu açısından. Enerjileri bana uyarsa hiç sıkıntı yok. Arkadaşlık her türlü iyi. İletişim de iyi.

26 nisan 2023 03:11

6. Anonim 3 vallahi normali bulmadı ki bizi. başak erkeği anamızı ağlattı kafayı yedirtti, balık erkeği desen manipüle ustası çıktı ikizler de gidik. Sanırım burçların suçu yok erkeklerin hepsi aynı 😂

26 nisan 2023 14:34