ilayda oymak linci hakkında bilgilendirebilir misiniz?

bloggerların hikayelerini göremedim. kimler neler demiş? yazabilirseniz sevinirim.

1. Bi instagram filtresi var, bu bloggerler onu kullanıp story de akıllarınca ilaydayl daşga geçiyorlar. Reziller hepsi. Bu arada şu en günceş dedikodu sorusunun linkini bilen var mı

6 ağustos 2019 18:22

2. Damla kalaycik,ezgi kasapoglu,ceren ceylan ve sude alkis yeni gelen insta efektiyle foto koyup gerçekte böyle olan insanlar var para veriyorlar buna vs demiş. Efekt de estetikli plastik bebeklere benzetiyor

6 ağustos 2019 18:23

3. filtre ilayda oymak filtresi resmen ama ya :d

6 ağustos 2019 18:35

4. nerde bu fotolar bi ben mi göremiyorum

6 ağustos 2019 18:37

5. Ben o insanların hiçbirini takip etmiyordum. Ne youtube ne instagramda. Bence artık stop famous stupid people diyelim ve hiçbirimiz takip etmeyelim. Sözlükte haklarında başlıklarına en ufak bir şey yazmayalım. Azalarak bitsinler.

6 ağustos 2019 18:38

6. Ben de göremedim anonim 8. 24 saati doldurmuş heralde

6 ağustos 2019 18:39

7. Dalga geçmek yanlış ki sude, damla filan zaten bin tane yerine laf edebileceğin kadınlar. Ama filtre de İlyadanın aynısı bu bir gerçek. Çünkü ultra, yapayın yapAyı ölçüde bir estetik sahibi kendisi. Bunla kimse dalga geçemez ayrı ama gerçek de bu.

6 ağustos 2019 18:40

8. İlaydayı takip etmiyordum bile ama sudenin paylaşımından sonra, ilaydaya mesaj bile attım 🤓 Ne kadar kötü kalpli, iki yüzlü insanlar bunlar, kendilerine olumsuz yorum geldiğinde dünyayı ayağa kaldıranlar, kızla utanmadan dalga geçtiler.. ceren ceylan dünyalar güzeli ya ilaydayla dalga geçiyor.

Kız yaptırdığı operasyonları videoya almış anlatmış, sakladığı yok zaten, ha abartı mı abartı biri ama bu onun tercihi. O bu sonradan görmelerden de çok daha görgülü ve samimi.

6 ağustos 2019 18:55

9. Ceren de sude de damla da emmminim ki kıskançlıklarından yaptılar. Okey belki ilaydanın estetikleri bi çok kişiye göre abartı ama kızın imkanı var yapıyo ediyo. Sude de ceren de kilolu kadınlar ve her ne kadar vücut olumlama kendinizi sevin vsvs deselerde daha zayıf ve güzel bi fiziğe sahip olmayı isterlerdi. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ya o hesap:d

6 ağustos 2019 19:17

10. hahaha yalniz isimleri hic silmeden, ağır eleştirilerle birlikte direkt yayinlamis kral.

gerçekten yazılanlar doğru. para kazanmak için kıçınızı yırtıyorsunuz kız hobi olarak yapıyor. hepsinden güzel ayrıca estetiksiz hali bile.

"isim mi verelimmm" diye snapte ayak üstü dalga geçmek yerine ilayda gibi olun, alelade görgüsüz demiş hepinize :d

6 ağustos 2019 19:23