ilgisini kaybeden erkek arkadaş, soru yorumda?

1. süslüler merhaba. Erkek arkadaşımla 2.5 yıldır beraberiz. İlişkinin başından beri cinsel hayatımız var ve son 2-3 ay öncesine kadar hiçbir sorunumuz yoktu cinsel olarak. Hatta çok uyumluyduk ve düzenli olarak beraber oluyorduk. Ancak son aylarda erkek arkadaşım bana karşı çok ilgisiz. Artık neredeyse 1-2 haftada bir beraber oluyoruz. Başlarda şakayla karışık bu durumu sorguladım ancak tatmin edici yanıtlar alamadım. Bugün konuştuğumdaysa bu durumun beni üzdüğünü belirttim. Kendime olan güvenimin sarsıldığını, artık beni beğenmediğini ve keyif almadığını düşündüğümü söyledim. Gelen yanıtsa bi sorun yok, belki de yaşlanmışımdır oldu. Süslüler bu çocuk 29 yaşında. 29 yaşındaki bir erkeğin cinsel hayatı yaşından dolayı bu hale gelemez. Gerçekten canım çok sıkkın, ben ortada bi sorun olduğunu ama onun benimle paylaşmadığını düşünüyorum. Bunu daha önce de çok sordum ama verdiği cevaplar hep geçiştirmeye yönelik şeyler, sorun yok diyor. Erkek arkadaşımın benden önce çok sayıda kişiyle ilişkisi olmuş, benimse bir kişiyle olmuştu ve çok tecrübesizdim. Belki de bu tecrübesizliğim onda artık sıkılmaya sebep olmuş olabilir mi? Kendimi geçmişindeki insanlarla kıyaslayıp yetersiz hissetmeye başladım. Ne yapmam lazım?

14 ocak 2020 14:48

2. zor bir dönemden geçiyorsa, iş aile arkadaşlar vb konularda sıkıntı varsa cinselliğe de yansımış olabilir. depresyonda olma ihtimali bile olabilir. kötü düşünmeyin yargılamadan açık açık konuşmaya çalışın.

14 ocak 2020 14:57

3. Süslü merhaba, 2 yıllık bir ilişkim var şu an. Bir süre önce yaklaşık 1 ya da 1 buçuk ay gibi bir süre beraber olmadık hiç. Ben istemedim. Bu süre zarfında da benim evim vardı çoğunlukla evde takılıyorduk ve her gün beraberdik. Böyle şeyler düşündü mü erkek arkadaşım bilmiyorum ama düşünse üzülürdüm. Biraz stresliydim, kafam doluydu ve cinsellik istemiyordum sadece aslında. Belki erkek arkadasiniz da böyle bir durumda olabilir diye düşünüyorum. Yani sadece istemiyordur, bir sebebi yoktur.

14 ocak 2020 14:59

4. Süslüm aynı evde yaşıyoruz, insanın kafası bir gün dolu olur iki gün dolu olur ama aylardır olmaz gibi geliyor bana. Benim de stresli günlerim oluyor, aksine bunları unutmak için erkek arkadaşıma yaklaşıyorum. Kendini uzak tutarak sorunlarına çözüm bulamaz ki insan. Bilmiyorum belki de çok üzüldüğüm için kişiselleştiriyorumdur olayı. Üzüldüğüm konu da sevişmemek vs değil, beni artık istemediğini düşünmek.

14 ocak 2020 15:05

5. soru sahibi süslüm, sen elinden geleni yaptın mı yaptın. bence bir süre uzak tut kendini. aynı evde bile yaşasanız ne bileyim ilgilenme onla uzak davran. git bir köşede kitabını oku, filmini izle. bakalım o zaman ne yapacak.

14 ocak 2020 15:11

6. haftada bir bence cok tuhaf degil. stresli isi olanin her zaman enerjisi olmuyor. ayrica buradakiler yasli sevdiklerinden ben diyince kiziyorlar, ama 25 yasindan sonra erkegin performansi dusmeye basliyor. bunlar bir yana, eger sen sevilmedigini hissediyorsan, bir problem olabilir. yani insan uzun sure biriyle birlikte olunca karsisindakinin derdini kasindan, gozunden anlar. varsa da yoksa da yapabilecegin bir sey yok suslu.

14 ocak 2020 15:31

7. "artık neredeyse 1-2 haftada bir beraber oluyoruz." süslü bu az mı gerçekten bilmediğim için soruyorum? 1-2 ayda bir diye okumuşum başta sonra haftayı görünce anlayamadım

14 ocak 2020 15:51

8. Son süslüm, yaşlarımız genç ve aynı evdeyiz. Bir de son zamana kadar ten uyumu vs sorunumuz olmadığı için her gün ya da gün aşırı beraber oluyorduk istisnalar dışında. O yüzden sıklığın haftaya düşmesini bir uyarı olarak görüyorum.

14 ocak 2020 15:53

9. suslu siz cozum olarak her seyi yapmissiniz bence son raddedesiniz, siz de isteseniz bile yaklasmayin birakin o sizi istesin, eger istemiyorsa zaten is bitmis gitmistir

14 ocak 2020 19:34

10. Aynı evde yaşadığınız birine niye mesaj atıyorsunuz? Yüz yüze konuşsanıza orda sizi atlatıp kaçamak cevap veremez

14 ocak 2020 21:02