ilgisiz erkek arkadaş?????????

tecrübeli süslülerimin tavsiyelerine çok ihtiyacım var detaylar yorumda

1. 2 senelik ilişkim var süslüler. Araya 1 sene pandemi girdi ama 2 ayda 1 görüşebildik. Yanyanayken sıkıntı yok ama uzak olunca işler değişiyor. Mesafeden dolayı artık ilgisi azaldı gibi hissediyorum, muhabbetlerimiz yüzeyselleşti. Kendisi bir konu açıp konuşma derdinde değil asla. Eski merakını hissedemiyorum. Rutinden öteye geçmiyor muhabbet. Ben de artık çabalamıyorum konu açmak için uğraşmıyorum şu sıra biraz kendimi geri çektim. Mesajlaşma kısa sürüyor bu yüzden. Görüyorum ki farkında bile değil sabahtan akşama oyun oynuyor. Daha önce konuşmuştum ama değişen bir şey olmadı ilgisizlik tam gaz devam. tekrar konuşmalı mıyım, yoksa onun gibi davranarak başka şeylerle ilgilenerek kendimi geri çekmeye devam mı etmeliyim? Bu durum beni çok üzüyor artık napacağımı bilmiyorum. Tecrübeli süslülerimin tavsiyelerine açığım

4 mayıs 2021 03:11

2. Asla üzerine gitmeyin vakit geçirememekten dem vurmayin yoksa gidiyor suslum denendi onaylandı. Gorusebildiginizde ilgisini çekebilecek hoş konulardan bahsedebilirsiniz belki

4 mayıs 2021 03:15

3. Süslüler üstüne gitme, darlama aşamasını çoktan boşverdim zaten zarardan başka bir şey değil. Kendimi geri çekince normal konuşmalar devam ediyor ama içimde bir yerlerde ona kırgın gibi hissediyorum. Tanımlayamayacağım bir Burukluk oluyor sürekli. Ona hissettirmiyorum ama böyle de kendimi çok üzüyorum. Karşıma alıp adam akıllı konuşsam ne değişecek onu da bilmiyorum. Sıkıştım kaldım çok üzgünüm

4 mayıs 2021 03:19

4. A3 süslüm amacın ne tam olarak gerçekten? Madem cevap vermeyeceksin soruya neden tıklıyorsun? Kalmasından çekinmeyeceğim bir şey olsa zaten soruya yazarım değil mi?

4 mayıs 2021 03:20

5. Şutla bebis bunu, oyunlarıyla ilişki sürdürsün

4 mayıs 2021 03:21

6. Birlikte aktivite yapamaz misiniz suslum, netflix partydan film izlemek veya birlikte ilgili platformlardan oyun oynamak gibi, senin soruna tam çare olmaz belki ama birbirinizle vakit geçirmiş olursunuz

4 mayıs 2021 03:26

7. A4 süslüm öyle kolay değil ki çok seviyorum onu. Sevgi, saygı, güven temelli bir ilişki, hayatımda olmasını istediğim biri gerçekten. İstemeseydim hiç üzülmem basar giderdim

4 mayıs 2021 03:26

8. Şutla diyen suslum kızin iki senelik ilişkisi var, belli ki iki taraf da seviyor ve anlaşıyor. İlişki hemen çöpe atılabilecek bir şey mi Allah aşkına xjdjdjd

4 mayıs 2021 03:27

9. (yazar: Gyllenhaal) süslüm onun oynadıklarını benim oynama imkanım yok donanım isteyen oyunlar. Ortak oyun bulamadık onu pek sarmıyor. Film vs şu sıra izleyemiyorum, o kadar vaktim olmuyor derslerden dolayı. Mesele vakit geçirememekten ziyade iletişimin azalmış ve yüzeyselleşmiş olması daha çok. Umarım anlatabilmişimdir :(

4 mayıs 2021 03:32

10. Süslü seninle ilgilenmiyor artık belli ki neyi zorluyorsun ki bir şey olmuyorsa artık olmuyordur zorlayarak sadece kendini üzersin üzgünüm

4 mayıs 2021 04:04