ilgisiz flörte ne yapmak lazım...........?

merhaba, kendisiyle hiç görüşmedim ama son zamanlarda çok ilgisiz davranmaya başladı. geçen hafta ev taşımış aynı zamanda da yoğun çalışıyor. ne zaman buluşacağız, tanışacağız dediğimde yanaşmadı bile. 1 haftadır çok yoğun olduğunu söylüyor sürekli aramızda sadece 3 km olmasına rağmen . geçen hafta taşındığından beri mesajlarıma geç cevap veriyor. dün sonunda dayanamadım ve belli ki artık ilgilenmiyosun seninle konuşmak güzeldi kendine iyi bak dedim resti çektim. o da sana mesaj atıcam bu aralar taşınma ve iş arasında kaldım çok yoğunum yazmış. ne yapcam şimdi beklicem mi mal gibi biri bir tavsiye versin :(

1. peşinde koşmayı kesmen lazım peşinde dolanırsan daha da aynı şeyi yapar.

5 mart 2021 11:45

2. resti çekmişsiniz artık birşey yazmayın, beklemeyin de bence. ilgilenirse tekrar koştursun yoğunmuş madem yoğunluğu geçsin siz de bi değerlendirirsiniz artık belki siz de yoğun olursunuz :) kendinize başka meşgaleler edinin kafanız orda olmasın yani

5 mart 2021 11:45

3. resimle alakası yok süslüler çünkü en son salı günü kendisi mesaj attı

pazartesi akşamı ama mesajımı bile açmadığı için (snapten konuşuyoruz) ben ona kızmıştım

Salı akşamı yazmış bana naber diye sanırım müsait olabildi, o zaman da ben ona dünden çok sinirli olduğu için geçiştirdim tersledim gibi oldu. ayrıca buluşalım edelim demiyor hala naber diyor.

işte bu başlıkta anlattığım da dün oldu ben attım naber diye ama cevap bile vermedi açıp sonra da resti çektim böyle dedi.

resti çektiğim halde onu bekliyor konumuna düştüm ona da ayrı sinir oldum

5 mart 2021 11:49

4. ilgisi yoksa yazmasın madem hiç? hem kendi de mesaj atıyor hem de yoğunum diye bahane sürekli. offf

5 mart 2021 11:55

5. doğru haklısınız. yazarsa görüşürüm çünkü yani hiç görüşmediğim birine soğuk yapmak saçma geliyor. zaten görüşünce hoşlancağını düşünmüyorum öyle güzel bi kız değilim. en azından ben onu görmüş olurum merak ettim çünkü baya.

ben engellemeyi düşünmüştüm aslında ama merakıma yenik de düşüyorum acaba nasıl birisi diye

5 mart 2021 13:06

6. Süslü yol ver görüşmek istediği zaman da görüşme arada 3 km var demişsin görüşmek isteyen 40 kere görüşür çok yoğun da olsa. Yoğunum meşgulüm numaralarını yemeyin artık. Yedeksin ayrıca haberin olsun

5 mart 2021 13:44

7. dhgfhdf iş otomatik günaydın mesajında yani? çok basit tavlanmışsın o zaman sen

5 mart 2021 17:58

8. ss iyi misiniz ya hem size mesaj dahi atmayan adam icin soru açmışsınız bu ilgisizliğe rağmen hala görüşmeyi ola ki teklif ederse hala ısrarla görüşeceğim diyorsunuz hem de başkasının flörtü/sevgilisi ona her gün mesaj atınca kolay tavlanmışsınız diye üstünlük taslıyorsunuz. umarım biraz kendi sorununuza objektif gözlerle bakabilirsiniz.

5 mart 2021 19:06

9. süslü bu çocuğun ilgisi sende değil yapacak bişi yok.seninle konuşmak güzeldi tribini atmadan önce keşke buraya sorsaydınız o trip de yersiz olmuş. ilgisiz flöte yapılabilecek tek şey daha ilgisiz olmak salmak. işi yoğun olsa bile yazmak isteyen yazıyor zaten.

kesinlikle yazmayın ,engellemeyin ve içsel olarak beklemeyi bırakın yazarsa da hemen atlamayın.

5 mart 2021 19:17

10. beni tavlamaya çalışan biri yok mu? nE :d

benim çıkışmamın sebebi de karşınızdakini bu kadar kolay aşağılıyor oluşunuz.

biraz standartların olsun diyen birinin standartının da otomatik günaydın mesajı olması?

ben şu an tek bir adam için soru açtım kızlar. ve evet ilgisi bende değil şu an.

dediğiniz gibi engellemicem ama en sinirimi bozan şey içsel olarak beklemek onu da yapmayacağım. teşekkür ederim kızlar

bıktım artık bu yoğunum yalanından. dürüst olsalar ölüyolar sanki

5 mart 2021 19:37