ilişki kurmak istememe sorunu?

benden hoşlanan biri var ve kendisi arkadaşım aslında. ben henüz bir ilişki yaşamak istemiyorum, bu işler plan programla olmaz belki farkındayım ama ruhum istemiyor. iletişimimiz güzel, keyif alıyorum. arkadaş kalmak istiyorum deyince ben yapamam diyor, hiç mi ileriye yönelik benimle bir şey düşünmezsin diyor. onu artık beğenmeye başladım, ben de bir şeyler hissediyorum ama bir şey beni durduruyor. bu neden olabilir?

1. Uzun zamandır hayatınızda biri yoksa ondan olabilir süslü, ben de ayni şeyleri hissediyorum. Hayatıma birini almak bana korkutucu geliyor.

27 şubat 2023 12:12

2. birebir aynı şeyi yaşıyorum. gerçekten isteseydiniz bir şüphe yaşamazdınız. beğenmeye başlamanızın sebebi de karşı tarafı arkadaş olarak kaybetmekten korkmanızdan dolayı olabilir

27 şubat 2023 12:24

3. herseyin bir zamani var, kendine gereken zamani ver bence. eger iliski istmiyorsan sirf karsindaki insani kaybetmemek için psikolojik olarak kendini ondan hoslanmaya sartlama. senin içinden gelerek gelismeli bu hoslanma durumu. Karsindaki insanin da az çok seni buna zorlamasi/ baski yaratmasi bana saçma geldi. Eger gerçekten senden hoslaniyorsa sana gereken zamani verip hayatinda kalir ve beklerdi. Expert degilim tabi ki sadece benim nacizane dusuncem :)

27 şubat 2023 14:15