ilişki sonrası gelen devamlı kanama?

süslüler süzlüsözlüğün gelenekselleşmiş cinsel eğitim almamış cahil anonimden gelen seks sorusu burda:’). ilişki sonrası günler süren kanama durumu sadece ilk cinsel ilişkide mi oluyor, yoksa aktif cinsel hayatı olanlarda da düzenli olarak oluyor mu? ilk birkaç ilişki için kanama olacağını duydum ama aktif cinsel hayatı olanlarda da bu oluyor mu merak ettim

1. ilk ilişki sonrası normal ama aktif cinsel hayatı olanlarla ilişki sırası kanama rahim ağzı kanseri belirtisi olabilirmiş. ben de yaşıyorum patoloji sonucumu bekliyorum o yüzden şu an :')

20 ekim 2024 15:14

2. a1 süslümm çok geçmiş olsun güzel sonuçlarla dönersiniz umarım

20 ekim 2024 15:16

3. anladım süslüler. yıllardır cinsel hayatı olan biri için ilişki sonrası kanama olağan bir durum değil yani anladığım kadarıyla, doğru mudur?

20 ekim 2024 15:27

4. süslü erkek bir arkadaşım bana danıştı başka bir mesele için. bakire olduğunu düşünmüyor. bana da dört gündür kanaması olduğunu karın ağrısı çektiğini söyledi sadece ama normal mi durumda bilmiyorum kızı da tanımıyorum hiç

20 ekim 2024 15:48

5. ilişki sonrası tahriş yada zorlamadan peçeteye pembe akıntı gelmesi normal ama kanama olması ve günlerce sürmesi anormal bir durum. Hatta ilk ilişki sonrasında da şakır şakır kanama normal değil hiç kanama olmayabilir bile. O yüzden en kısa zamanda doktora gitmelisin yara falan olabilir.

20 ekim 2024 15:49

6. evet son anonim hymenin her kadında farklı olduğunu bazılarında hiç kanama olmadığını bazılarında çok kanama olabileceğini öğrenmiştim. ama sözkonusu kişi ben değilim cidden arkadaşım da ilişkiye girdiği kızın bakire olmadığını söylüyor onun yalancısıyım. katkıda bulunanlara çok teşekkür ederim arkadaşımla konuşayım bu konuyu cinsel yolla bulaşan hastalık da olabilir öyleyse

20 ekim 2024 15:54

7. Kizin ilk seksi olsa bile günler süren kanama normal degil.

20 ekim 2024 16:22

8. Benim reglim başlamıştı ertesi sabah, başka bir durum sanmıştım ama karnımdaki o regl ağrısı ve düzensiz regle sahip olsam da brkşenen regl zaman dilimimde olmamla birleşince anladım ne olduğunu.

20 ekim 2024 19:03

9. Süslü sivrisinek ısırır sonra kaşırsın yara yaparsın. O yara kabuğunu kaldırdığında gelen kan kadar kanamam oldu benim. Sadece o sefer geldi ve bir daha olmadı

20 ekim 2024 20:51

10. ben valla devamlı olmasa da ilk ilişkimden sonra baya bi kanamıştım yani üçten sonra kesildi kanama. olabiliyor yani bazı vücutlar böyle.

20 ekim 2024 21:31