ilişkide mutsuz olmak ama aşık olmak?

bunu hiç yaşadınız mı? çok aşığız birbirimize ama ben mutsuz hissediyorum çünkü hep evdeyiz ben gezmeyi çok severdim bitti resmen ekonomi temelli bu aynı zamanda ama bir kahve içmeye bile çok az çıkıyoruz. ikimiz de çalışıyoruz ama daha çok deneyimsiziz az kazanıyoruz yaşlar 24. kendine hiç özen göstermiyor artık çok saldı kendini güzelce konuştum hepsini yeri geldi kavga ettim ama özür dilerim kafam çok dağınık düzelteceğim dedi bir iki gerçekten dikkat etti ama sonra aynı yine. tüm hayatımı onunla geçirmek istiyorum o da benimle ama böyle mutsuz olacağız sanki hep. ben ona bir şeyleri direteceğim o mutsuz olacak yada ben vazgeçeceğim ben mutsuz olacağım ona göre yaşayıp. ayrılmayı hiç istemiyorum. onun da problemli bir hayatı var biliyorum benim de keza öyle ama ben çabalıyorum. nasıl bir yol izlemem lazım?

1. ya sevdiğim adam benimle gelip bir kahve bile içmese içmek istemese ben ona zamanla soğurum. çok zor bir şey değil, insan sevdiğiyle bir şeyler yapmak/paylaşmak ister. ya da onu o kadar bakımsız, özensiz görsem zamanla soğurum. sende böyle bir şey hiç olmuyor mu?

birbirinize uyumsuzunuz maalesef süslü. o yüzden beraber mutlu olabilmeniz çok zor, bugün ayrılmasan yarın ayrılırsın. daha 24 yaşında kendini salan adam emin ol 40ında daha beter olacak.

mutsuz olduğunuz yerde durmayın. gencecik kızsın, seni yükseltecek kendine uygun birini bul.

28 şubat 2023 20:20

2. Ayrılmalısın süslü. Cok can yakıyor ama en iyisi bu.

28 şubat 2023 20:21

3. Anonim 1 kendisi en yakın arkadaşım aynı zamanda hep birlikteyiz gizlimiz saklımız yok çok da güzel severiz birbirimizi. Dışarı ekonomik nedenlerden pek çıkamıyoruz ama ayda bir en azından iki biraya içmeye gidebiliriz bu da yok. Ben de kilo aldım ama o hijyeni de saldı iyice. Saçma gelecek belki ama benim diğer yarim o gibi. Bahsettiğim şeyleri onunla konuştuğumda ise şartlarımız oturunca her şey güzel olacak şimdilik böyle diyor ama ben inanamıyorum niyeyse

28 şubat 2023 20:24

4. Ara verme konusunu açtım bir yıl önce çok ağladı lütfen düzelteceğim dedi ben de istemiyorum çok sıkışmış hissediyorum kendimi zaman zaman

28 şubat 2023 20:25

5. Tam anlatamıyorum kendimi zor geldi başka birine anlatmak bunları. Bazen ben mi çok beklentiye giriyorum diyorum. Güzel bir akşam yemeğine gitmek özel bir plan yapmasını istiyorum ama para yok oluyor para istemiyorum piknik ayarla bir kere sürpriz diye ya al eline kahve sahile gidelim o kadar hevesim kaçtı ki o kadar söyledim ki şunu şunu yap diye artık hadi çıkalım dese bile zorlama olduğunu düşünüyorum

28 şubat 2023 20:30

6. Süslü zaman ver diyeceğim de ilişki sürenizi kaçırdım mı yoksa söylemediniz mi? 1 yılı aşkın süreyse ya bu duruma alışmanız ve tek başınıza mutlu olmaya çalışmanız gerek ya da ayrılmanız gerek. Belki de yakın arkadaşınız olarak daha iyidir.

28 şubat 2023 20:32

7. Süslü biz de böyleydik ara sıra isyan ederdim birkac gün dikkat ederdi sonra özüne dönerdi çünkü karakteri böyleydi.bizim de çok paramız yoktu kac kere dedim bir kamp sandalyesi alalım evden bir seyler yapar gider hava alırız diye evet cok iyi fikir dedi ama yapmadı. Ara verme kararı aldım o sıra almış sandalyeyi falan ama artık çok geçti.ben evde mal mal yatacağım bir ilişki istemiyorum sen de öylesin ama bu durum sevgilini rahatsız etmiyorsa yapabilecegin bir sey yok bence önüne bakman gerek.

28 şubat 2023 20:34

8. 2 Yıldır birlikteyiz süslüler. Hayatından memnun değil kazandığı paradan da ikimiz de hayatımızda kariyer olarak istediğimiz noktadayız ama para çoğunluk gibi bizim için de sıkıntı. Borçları var onu halletmeye çalışıyor benim de borcum var bu arada para problem değil dediğim gibi. Şimdi güzel kazanmaya başladı yavaş yavaş işte iki üç sene sonra her şey tam olacak o zaman yaşayacağız kafasında biraz. Belki düzelir belki doğrudur dediği bilmiyorum hiç

28 şubat 2023 20:38

9. hayat çok kısa ya. hiçbirimizin yarına çıkacağının bir garantisi yokken kahve içmek, bir akşam yemeğine çıkmak gibi şeyler aylık, yıllık planlar programlar gerektirmemeli. üzgünüm ama hepsi bahane. her akşam michelin yıldızlı yerlerde yemek yiyelim gibi bir beklentiniz yok, ayda 1 çıkıp dışarıda yemek batırır mı sizi? hayır. gerekirse kampanya kod ile haftada 2 kahve içmeye çıkmak batırır mı? hayır. genç insanlarsınız illa şaşalı ekstra konforlu olsun beklentiniz yoktur 3-4 ayda bir hafta sonu 2 günlük bir yere kaçsanız batar mısınız? sanmıyorum. kişisel bakım hele dışarıda yiyip içmenin çok ötesinde. erkeğin kişisel bakımından ne olacak ki maddi durum ile alakası olsun? bahane süslüm. ayrılamam demişsin o zaman yaşayacağının garantisi olmayan 2-3 sene sonrasını bekleyerek devam edeceksin. o zamana da şimdiki heyecanın isteğin kalır mı bilemem.

28 şubat 2023 20:56

10. Anonim 5 mutsuz olduğu için kendine dikkat etmediğini söylüyor her şeyi paraya bağlıyor hayatta. Çalışmayan insanlar da değiliz ki. Beni çok seviyor bunu biliyorum ben de onu ama adam böyle galiba ben bunu kabullendim son zamanlarda ve mutsuzluğa sürükledi bu durum beni.

28 şubat 2023 21:02