yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    9 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    ilişkideyken, evliyken başkasından hoşlanmak normal mi?

    beğenmek, etkilenmek, çekici bulmak değil baya hoşlanmak flört etmek sevgili olmak istemek? 

    1. Soruyu merakımdan sordum bu konuda kendi fikrim var ve asla değişmez. Birini beğenebilir " aa çok hoş" diyebilir ama hoşlanacak kadar iletişim kurması, içinde hoşlanma duygusuna yer açması benim için ihanettir karaktersizliktir. Hayatında biri olan insan karşı cinsle hep bir mesafede olmalıdır öyle hoşlanacak kadar yakınlaşmamalıdır. 

    Anlık gördüğü birine ne kadar güzelmiş/yakışıklıymış demek çok insanca ama hoşlanmak ciddi bir adım. 

    19 ağustos 2022 11:25

    2. Popülerdeki soruyu soran hanımefendi anlamak istemiyor ama evet normal değil. 

    19 ağustos 2022 11:27

    3. Hoşlanmak normal ama flört etmek istemek normal değil. Flört edeceksen önce ilişkini bitir öyle et flörtünü  derim (sizinle alakalı değil genel olarak konuşuyorum)

    19 ağustos 2022 11:30


    4. Flört etmek istemek için bir eşik var. O eşiğe gelmek var olan ilişkiye büyük saygısızlık. İçindeki beğeniyi bastırmadan hoşlanmaya, konuşmaya başlamak kafasında " biz nasıl olurduk acaba" senaryoları kurmak gayet ihanet. 

    Karısı hamile ee adam başkasından hoşlandı? Normal mi? 

    19 ağustos 2022 11:37

    5. Yani ben yeni tanıştığım insan ile flört edebiliyorum. O yüzden bir eşik olduğunu düşünmüyorum. Flört nedir ki bi iki iltifat, bir iki hoş söz. Bunlar on dk önce tanıştığın insanla enerji tutuysa olabilecek şeyler eşiğw gerek yok yani. Sevgilisi varken de bunu yapıyorsa kötü bir insandır diyorum. İlişkiyi bitirip bu aksiyonlara sonradan giriyorsa sorun yok bence. Zaten hoşlandığı biri için ilişkiyi bitirebiliyptsa çok da sevmiyordur. Karışı hamile iken başka vir kadını beğenip çok hoşmuş diye aklından geçirip bir daha düşünmemek  başka, bu kadınla flört etmeye çalışmak başka

    19 ağustos 2022 11:45

    6. bahsedilen popülerdeki soru hangisi? göremedim:/

    19 ağustos 2022 14:56

    7. Anlaşılabilir bir şey ama tolere edilebilir bir şey değil. Eşimin veya erkek arkadaşımın benimle ilişki içindeyken başkasından hoşlandığını bilsem aa nasılsa ayrılmadı benden diye sineye çekip de devam etmek istemem.

    20 ağustos 2022 00:46


    8. 365 dni hayatı gibi onu izlerseniz, size yardımcı olur

    20 ağustos 2022 09:16

    9. flört tabii ki de normal değil. hoşlanmaya gelince, çok maalesef ki kendiliğinden de olabileceği için insanlık hali diyorum. atıyorum aynı iş yerinde beraber çalıştığım ya da ortak arkadaşlarımız olduğu için birkaç arkadaş buluşmasında gördüğüm ya da ne bileyim işte herhangi bir sebepten denk geldiğim biri var (denk gelmekten kastım bir kere değil, barda birini görmek gibi bir şeyden bahsetmiyorum); bu kişiyle seviyesiz denebilecek bir iletişimim olmasa bile bana çok çekici geliyorsa ya da karakterinde vs beni etkileyen bir şey varsa hoşlanabilirim. "şu x çok güzel/çok yakışıklı, biz bununla oluruz" gibi düşünüp karar vermekten bahsetmiyorum. o "hoşlanabilirim" kendime izin vermek anlamında değil yani, olasılık anlamında. böyle düşünmemin sebebi de daha önce işin içinde benim ya da karşı tarafın sevgilisinin olmadığı versiyonunu yaşamış olmam, çok da iletişimimin olmadığı birine aşık olmam. tabii sevgilim olsaydı böyle bir şeyin olma ihtimali daha düşük olurdu, zaten sevdiğim biriyle beraberken gönlümün başkasına kayması zor bence ama imkansız değil.

    20 ağustos 2022 11:02