ilişkilerde ortak noktanın çok olması önemli mi?

süslüler 2 senelik ilişkim var ailelerimiz tanıştı büyük ihtimalle yazın nişanım olacak. benim ilişkim uzak mesafe ilişkisi kendisi şu an doğu görevinde, diğer sene doğu görevi bitiyor o zaman da evlenmeyi düşünüyoruz. ikimiz de memuruz. bu soru cevap kısmında ortak nokta çok konuşuluyor kendi ilişkim açısından düşünüyorum

1. Soru yarım kalmış süslüler devam ediyorum. Kendi ilişkim de düşündüğümde çok sık bir araya gelemediğimiz için bir araya geldiğimizde müze geziyoruz ikimizde seviyoruz gezmeyi ama birkaç günlük buluştuğumuzda uzak bir yerlere gidemiyoruz. Arada bir ortak sevdiğimiz dizileri izliyoruz başka da pek bir şey aklıma gelmiyor. Gün içinde de çok fazla konuşamıyoruz nasılsın ne yapıyorsun günün nasıl geçti diye. Ben konuşmayı çok sevdiğim için genelde ben anlatıyorum akşamları o beni dinlemeyi seviyor ama şu an için sevgisinden ve sadakatinden eminim. Bu kadar ortak nokta yetmez mi ya da daha sık bir araya geldiğimizde çıkar mı ortak nokta?

10 ekim 2021 14:52

2. şahsi tercihler giriyor işin içine süslücüm senin için önemli olan konular vardır onlarda fikriniz ortaktır bu da sana yeter ya da genel olarak ortak fikirlerimin çoğunlukta olduğu ilişkide mutlu olurum dersin öyle olursun. Sonuçta bizim mutsuz olduğumuz eski sevgililerimiz başka insanlarla mutlu olabiliyor çünkü herkesin beklentisi farklı. Evlilikten korkuyor olabilirsin bu da çok normal ben de korkuyorum henüz çözümünü bulamadım bunun ashsh

10 ekim 2021 14:56

3. süslücüm gayet iyi bence anlattıkların sorun yok. için rahat olsun niye taktın ki bu kadar kafaya her şey güzel görünüyor.

10 ekim 2021 14:57

4. Bunun bir matematigi asla yok. Mesela biz esimle iyi anlasiriz, ortak noktalarimiz durusumuz cok benziyor ama karakterimiz cok zıt. Ama kapısan degil birbirini tamamlayan bir zitlik. Az cok da idare ediyoruz batan seyleri.

Baska bi cift arkadasimiz. Kari koca birebir ayni sosyo kültürel seviyede, ayni seylerden zevk alan ve bir ortamda baskalarina ihtiyac duymadan sohbet edebilen insanlar. Ama ayda bir bosanma karari aliyorlar, siddetli geçimsizlikleri bariz. Ayrilmayacaklar biliyorum ama hem tatmin edem hem de asiri yipratan bir ilişkileri var.

Bir başka cift arkadasimizde erkek olan kamplar yapan, dünyayı gezmis, sinefil festival meraklisi bir adam. Esi de misafirlige geldiginde dugunde takilan bileziklerini tek koluna takan, maas kira o kac para bu kac para diye konusan domestik bir kadin. Yazlari kadin memleketine gidiyor adam kibrisa tatile. Ama cok mutlular. Ayri ayri takilmalarina ragmen bir kere tartistiklarina sahit olmadim, olduklsti gibi kabullenmisler birbirlerini. Masallah diyelim. Yani bu isin bir matematigi yok asla inanmiyorum. Degisik bir kimya isi o tutarsa yuruyor galiba

10 ekim 2021 15:28

5. Süslülerim çok teşekkür ederim içim rahatladı açıkçası. Genelde buradaki soru cevap kısmında cevaplara hep ortak nokta konuşuluyor o yüzden bu kadarı yetersiz mi diye sorgulamaya başladım. Ben kendi yalnız başıma da mutlu olmayı aktivite yapmayı seven biriyim hatta erkek arkadaşım nöbetlerim olacak İstanbula gelince dediğinde oo iyi bende gezerim biraz dediğimde de sen daha evlenmeden sıkıldın benden diye şakasına demişliği de var şakalaşıyoruz öyle. Benim en çok korktuğum da ilişkilerde sürekli yan yana dip dibe aktiviteler yapmak. Neyse ki aramızda bu da sorun olmuyor. A4 sülü verdiğin örnekler de çok güzeldi çok teşekkür ederim

10 ekim 2021 15:38

6. Ay süslü tam olarak öyleyiz. Sorumsuz değil ama maddi açıdan çok eli bol ben daha tutumluyumdur ona göre. Şu an için maddi durum olarak ondan çok fazla fark olmayacak şekilde az alıyorum. Bu çok sorun olur mu?

10 ekim 2021 16:36