ilişkiye ara verme kararı aldık?

süslüler merhaba. 7 aylık bir ilişki içindeyim, öncesinde de 1-2 yıllık bir arkadaşlığımız vardı. hiçbir şeyi eksik olmayan çok iyi anlaştığımız mükemmel bir ilişkiydi ancak önceden her gün birlikteyken karantinadan dolayı neredeyse hiç görüşemez olduk. son 1-1,5 aydır ikimiz de oldukça depresiftik bu durumdan dolayı ve birbirimizi üzmeye başladık. anlayacağınız hiçbir şey için motivasyon bulamadığımız gibi ilişkiyi bu şekilde yürütmekte de zorlandık. onun hayatında da bi süreliğine onu meşgul edecek bazı değişiklikler oldu vs vs bu yüzden ara verme kararı aldık. nereye baksam kimi dinlesem "ayrılalımın kibarcası" gibi şeyler söylüyorlar ama ben onu hala çok seviyorum o da beni seviyor, sizce ara vermek gerçekten öyle bir şey mi yoksa kafamızı toplayıp sakinleşebilmemiz için verimli olabilecek bir süreç mi? bu süre içinde kendimi toparlamak için neler yapmalıyım?

1. Bu süre içinde beni seviyor dediğin taraf umarım başka birini bulmaz çünkü bence bir şeyler doğru gitmiyorsa ara vermek çok da yanlış değil sonrasında iki tarafın da doğru bulduğu hamle yapılır.

13 ağustos 2020 13:35

2. ben bir dolanip geleyim, daha iyisi cikmazsa belki geri donerim'in kibarcasi. karantinada neyin dolanmasi diyecekseniz bakiniz tinder, bakiniz sosyal medya. ben benle ara vermek isteyeni bir daha kabul etmezdim.

13 ağustos 2020 13:35

3. çocuk sosyal medya bile kullanmıyor. tüm gün evinde, annesi ameliyat olacak şimdi onun için hazırlık yapıyorlar annesi ameliyat olunca da eve ve annesine o bakacak. bahsettiğim değişiklikler buydu. o böyle bi durumla uğraşırken ilişki sorunlarıyla uğraşamayız diye düşünerek ben teklif ettim zaten ara vermeyi.

13 ağustos 2020 13:39

4. Süslüm "bence" ara vermek ilişkiyi laçkalaştırıyor. Yani bir kere ara verince ileride başka bir sorunda yine bu fikir öne sürülebilir. Biz de sevgilimle sizinki gibi bir durumdayız hiç bunu düşünmedik çünkü zaten şu depresif geçen günlerde her şey zor gelirken birbirimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Ayrıca erkek arkadaşınız zor ve yoğun bir döneme girecek. Psikolojik olarak da daha kötüye gidebilir. Bence yanında olmaya çalışın, destek olun. İyi günde kötü günde misali... belki iki taraf biraz daha anlayışlı olursa ikiniz için daha rahat olur. Kolaylıklar dilerim

13 ağustos 2020 13:51

5. hepinize teşekkür ediyorum. zaten annesi ameliyat olduğu zaman da arayıp soracağım, hemen sonrasında kendisinin doğum günü var hediyesini de yollayacağım, gün içinde konuşmak istemediğimi söylemiş olmam nolursa olsun asla konuşmayalım demek değil ki. birbirimizin hep yanında olduk zaten ve kendisi de özellikle söylemişti ameliyat döneminde kafamı bu konuya verebileceğimi sanmıyorum diye. tekrar söylüyorum zaten 2 yıldır arkadaşız istesem de o beni ya da ben onu yalnız bırakamam zor günlerde, negatif enerji saçan süslülerimizin söylemesine gerek yok yani.

diğer süslüler hepinize çok teşekkürler fikirleriniz için, umalım ki annesi de kendisi de biz de en kısa zamanda iyi olalım :)

13 ağustos 2020 13:59

6. negatif enerji sacan ne demek

kardesim? soru sordun cevap verdik. buraya yaziyorum : bir erkek icin arkadasliktan iliskiye donen iliski (oncesinde kizin baska sevgilisi oldugundan baslayamamasi gibi bir durum yoksa) bosta kaldigi icin yasanan iliskidir zaten hayir gelmez. ara verenin, ayrilip barisanin iliskisi de dikisi tutmaz.  sen sevgiline bye bye de. al sana negatif enerji. sen kasindin. bu dediklerimi 3 vakte hatirlarsin.

13 ağustos 2020 14:02

7. ay valla şakasınız ha. biri bilmiş bilmiş "beni böyle zor bi zamanda yalnız bırakan birine ben dönmezdim" demiş onu kastettim ben. istediğimi duymak için yazmadım ki soruyu? çoğu kişi benden farklı düşünüyo zaten napiyim düşünmeyin öyle mi diyeyim? belki de kararımı tekrar gözden geçiririm hata ettiysem hatamı anlarım diye yazıyorum millet gelip kavga ediyor yahu

13 ağustos 2020 14:06

8. Duymak istedigi cevaplar gelmeyince agresiflesen soru sahibi ornegi. Ya ne deseydik acaba? Tabii cok haklisin, cok mantikli cok asil bir davranis, annesiyle ilgilensin diye sen iliskinr ara vermeyi oneren muthis bir insansin, o da elbette sana askindan oluyor ve dertleri bitince iliskiniz kaldigi yerden daha da guclu devam edecek. Bunlar yaz dizilerinde bile olmaz biraz gercekci olun. Insan zor zamaninda sevdigi kisiyi yaninda ister. Madem arayacagim soracagim dogumgununu kutlayacagim diyorsunuz bunun neresi iliskiye ara vermek? Sen beni arama sorma ama ben canim istediginda sana destek olayim tarzi bir sey. Bu iliskiyi birak normal arkadaslik bile degil.

13 ağustos 2020 14:09

9. Kahve yaptım ben yarısını içene kadar ilindi, o kadar uğraştım diye ilindiginda dökmeye gönlüm razı değil, soğusun da öyle dokeyim.

13 ağustos 2020 15:05

10. ilişkiye "ara verme kararı" aldık demek gördüğüm kadarıyla o ilişkiye ara verme kararı aldı ben de tamam dedim anlamına geliyor. burada yazılanlar zorunuza gitmiş olabilir ama gözünüzü açın. sizi sevdiğine şüphe duyan, tahammülü az olan, sizinle zaman harcamamayı tercih eden biri var karşınızda. bu ara sürecinde ya başkalarıyla görüşüp konuşacak ya da sizsiz iyi gidiyorsa öyle devam edecek. birkaç ay sonra sıkılıp ve biraz da yalnızlıktan dolayı tekrar size mesaj atacak. siz de önce biraz ağırdan alıp sonra eskisi gibi devam edeceksiniz.

uzun süredir (ki pek uzun da sayılmaz birkaç ay sonuçta) birliktesiniz diye biraz da alışkanlıktan ve sevgiliye sahip olmaktan hoşlanıyorsunuz devam ettirmek için gereken şeyleri pek göremedim. güçlü bir belirteç de savunma pozisyonuna geçmeniz. " aslında bana değer veriyor, sosyal medyası bile yok, öyle bir şey yapmaz, beni sevdiğini biliyorum" diyeceksiniz neredeyse her kız gibi. onun ayağında zincir yokmuş belli ki. sizin de olmasın.

sen bir burada dur ben şööyle bir dolanıp geliyorum anlamına geliyor bu. dolanırken gözüne bir şey çarparsa ohh ne ala, olmazsa da onu bekleyen birisi var zaten. bu imkanı vermeyin kimseye. ya varsındır ya yoksundur. eğer istediği biraz kafa dinlemekse bunu olgun şekilde dile getirirmesi gerekirdi benim biraz daha kişisel alana ihtiyacım var diye. ya da direkt ayrılırdı anlaşamıyoruz diye. yine kendi bildiğinizi okuyacaksınız her kız gibi ama aklınızı başınıza alın bence sizi bıraktığı yerde bulamasın. siz bitirin bakalım nasıl hissediyor

14 ağustos 2020 02:48