iliski bittikten sonra erkekler ne yapar? nasıl davranir? özlediğini nerden anlarım?

1. Zihin okuma gibi bir yeteneğin yoksa anlayamazsın. Özleyen zaten bir şekilde iletişime geçiyor. Ya direkt özledim seni görmem lazım diyor yada hiçbir şey olmamış gibi naber nasılsn tarzı muhabbet açıp sonrasını getiriyor. Ha En fazla karşı tarafın yakın arkadaşlarına sorabilirsin, nasıl ne durumda diye.

19 şubat 2020 17:26

2. Süslü benimki wp durumuna 1-2 kez efkarlı bi şarkı sözü burdan tahmin ediyorum özlemiş olabilir diye :d ama ne yazıyor ne arıyor boşa ümitlenme diyorum

19 şubat 2020 17:26

3. fena ve acı bir genelleme yapacağım ancak çok ilişkim oldu, çok ilişki gördüm ve edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum:

ilişki bittikten sonra istisnasız hepsinin gözü bir süre dışarda oluyor. en üzgün olanı veya öyle görüneni bile bir yandan başka kızların peşinde koşuyor. özleme ve size geri dönüş belirtileri ilişki bittikten hemen sonra değil de bu dışarıya açılıp umduğunu bulamama sürecinden sonra görülüyor genelde.

yani sabredin süslü.

19 şubat 2020 17:59

4. Insallah gelir de ağzının payını veririm süslüm..

19 şubat 2020 18:29

5. Bizim Türk kadınının en büyük problemi de bu yersiz had bildirme çabası. Gelsin de ağzının payını vereyim demişsin. Sen buna inanıyorsun yani? Erkek ayrıldıktan sonra random flört eder herkesle. Sonra da yenisi çıkmayınca eskiyi yoklayım der yazar. Sen de ters yaparsan kaldığı yerden arayışına devam eder. Sen de gururlanırsın ağzının payını verdim diye. Olaya erkeğin tarafından bak sadece 3 dakika. Şey mi sanıyorsun oha abi ben şerefsiz Bi adamım Allah benim belamı versin kız çok haklı dediklerini mi? Üzerine düşünmüyorlar bile.

19 şubat 2020 19:33