ilk öpüşmeniz kaç yaşınızdayken oldu?

keşke daha erken ya da geç olsaydı diyor musunuz?ya da başkasıyla olsaydı vs.

1. 17. heyecanı falan çok güzeldi ama onla olmasından nefret ediyorum.

2 şubat 2018 16:42

2. 16 yasinda oldu ve ilk sevgilimdi yani pisman miyim bilmiyorum hic dusunmedim ama cocuktum orasi kesin daha bu tur seylerin bilincinde degildim sanirim ve hoslanmamistim pek veya sonraki sevgilimle daha fazla ten uyumumuz oldugu icindi sanirim

2 şubat 2018 16:45

3. 18.yaş doğum günümde☺️ Tam favori yaşımda olmuştu memnunjm

2 şubat 2018 17:07

4. Lise son.sadece yanak yerine dudak şeklinde, yani dudağıne dudağa deyip muck yapılması. Buna rağmen heyecandan gebermiştim ya.kalp damar falan kalmamıştı bende.

2 şubat 2018 17:19

5. 18 yasindaydım bence ne erken ne geçti ama yasadigim insan igrenc öpüsüyordu koyun vakumluyor sanki öpusmekten igrenmistim :(

2 şubat 2018 18:22

6. 18 yaşımın sonlarına doğru oldu ve çok güzeldi :)) hala o kişiyle birlikteyim ve öpüşmek hep farklı oldu onunla :)

2 şubat 2018 19:15

7. 14  yaşında dudağa buse kondurma kötü ve tatsız bir şeydi daha fazla hatırlamak istemiyorum dlemxkem. 16 yaşında ilk öpüşmem vuku buldu. İçip içip sevdiğim çocuğa açıldım ve beni öpmesi için ortalığı ayağa kaldırdım xd

2 şubat 2018 19:18

8. Yıl 2008, mevsimlerden sonbahar. Ben 13 yaşındayım, okul çıkışında erkek arkadaşımla yürürken Arnavut kaldırımlı, etrafı ağaçlarla çevrili çok güzel bir yolda olmuştu. İkimizin de ilk öpüşmesiydi, çok güzel ve çok özeldi çünkü hayatımda yaşadığım en masum öpücüktü. İyi ki onunla oldu ve keşke demedim hiç ne yaş ne de kişi konusunda. İlişkimiz de beş yıl sürdü, hala hatırladıkça gülümserim :))

2 şubat 2018 20:52

9. 15 yaşındaydım ve hiç beklemediğim bir anda ilk aşkım dudağıma minik bir öpücük kondurmuştu. Ortalık alev almıştı hdhdhdn O zamanlar arkadaştık üstelik. Birbirinden hoşlanan arkadaşlarımız saç yolup birbirlerine salak manyak derken biz ıssız köşelerde öpüşüyorduk. Üzerinden yıllar geçti yaşanlarlar için hiç pişman değilim çok güzeldi. Yine olsa yine yaparım.

2 şubat 2018 22:55

10. 15 yaş