ilk aşkıyla evlenenler sizce şanslı mı?

vardır ya böyle tipler ünide tanışır evlenirler ya da çocukluk aşkıdırlar evlenirler. kıyas yok bi şey yok sizce bu çok iyi bir şey mi değil mi?

1. insanın aradığı şeyin ne olduğuna bağlı. ilk aşkında da bulabilirsin bunu, yıllar sonra da bulabilirsin. ilk aşkında bulduysan ve mutluysan gayet güzel bir şey. bazen araya zaman giriyor ve ilk aşklarına dönüyor insanlar mesela, o da çok romantik bir şey. hiç ayrılmadan yıllarca beraberlerse zaten iyice saygı duyulası bir şey bence, demek ki gerçekten birbirlerine iyi gelmişler zaman içinde birlikte büyümüşler. hayatlarının her anına şahit olmuşlar. yani illa kıyas olacak diye harika giden bir ilişkiyi bitirmek daha saçma olurdu.

12 kasım 2024 14:43

2. Duruma göre değişir. Diğer türlüsünü bilmediğin bir olayın içindesin. Farklı olsa nasıl olurdu diye sorabilirsin de kendine. Bir de ilk sevgili illa ilk aşk olacak diye birşey de yok. Sevgililerin olmuştur ama sonra biri ile tanışırsın diğerleri gerçek değilmiş dersin. İlk aşkında gerçek mutluluğu, sevgiyi, doğallığı bulmak herzaman kolay değil. Manipüle mi ediliyorsun çoğu zaman bilemezsin. İlk aşkı ile evlenip çok mutlu olanlar elbette vardır ama benim çevremdeki böyle evliliklerin çoğu bitti.

12 kasım 2024 14:50

3. Önemli olan ilk son değil ya current olması bence aşkın sjfjfk

Ben ilk aşkımla evlendim ve mutluyum bu arada devam eden bi aşk var aramızda çünkü.

12 kasım 2024 17:31

4. Bence şanslı çünkü şu an ilişki durumundan etkilenmiyorlar. Bu aralar kimse kimseyi istemiyor herkes herkesi istiyor gibi bir ilişki ruhu var. Bundan etkilenmemek mükemmel olmalı. Ben tek atışta tutturamadım, hala da tutturabilmiş değilim(32) ve yoruldum yani.

12 kasım 2024 17:36

5. İlk aşkınızı ne zaman bulduğunuzla ilgili. Eğer derseniz ki ilk sevgiliyle evlenmek şansmı bence hayır. İnsan yaşamalı, tecrübe etmeli. Terk etmeli, terk edilmeli. Ağlamalı, sevmeli. Yani bir çok duyguyu başka insanlarla da yaşamalı. Sonra evlilik olmalı. Bir şeylere doymayınca gözünüz kalıyor. Arkadaşlarımda çok gördüm bunu. Gençken gezin, tozun, yaşayın hayatı. Genç yaşta hemen evlenmeyin bence.

12 kasım 2024 20:33

6. A4 ne zaman aşık oldunuz ve şu an kaç yaşındasın süslü merak ettim

13 kasım 2024 00:53

7. ilk aşkımla evlendim. üniversitede tanıştık. 10 yılı devirdik birlikte.

bence direkt şanslılık şanssızlık olarak bakılamaz tamamen taraflarla ilgili, karşına çıkanın doğru insan olmasıyla ilgili. bu da ne çıkarsa bahtına oluyor nasip meselesi gerçekten. kimine ilkinde denk gelir kimine daha sonra. önemli olan huzurlu bir ilişki olması.

13 kasım 2024 01:06

8. Güzel bir ilişkiyse evet, değilse hayır? Yani önemli olan sonuç değil mi ha ilk ha 7 ne fark eder ki? Şu an ilişkiden mutluysan mutlusundur.

13 kasım 2024 11:11

9. ben bunu çok düşündüm ve ben istemezdim.

hayat bence acı/tatlı tecrübelerden ibaret ve hayatı her zaman deneyimlemeye meraklı biri olmuşumdur. ilk aşkımla evlensem kendimi hiç tanıyamazmışım gibime geliyor. Ne kadar üzücü de olsa insanı çektiği acılar dah dirayetli ve olgun biri yapıyor aşk acısı da en derin acılardan olduğu için iyiki yaşamışım diyorum. Kendimi o şekilde keşfetmek de güzel bir deneyimdi

13 kasım 2024 13:24

10. seçeneksizlikten yada bağımlılıktan "razı olmak" değil, gerçekten her anlamda içime sinen sevdiğim sevildiğim gelecek gördüğüm bir ilişkiyse evet bunu isterdim ve şanslı bulurdum kendimi.

13 kasım 2024 14:27