ilk adımı atmak iyi bir fikir mi?

merhaba herkese, bu konu burada defalarca konuşulmuş olabilir ama açıkçası bir süredir kafam çok karışık. elbette bir erkeğin, bir kadına ilk adımı atması ne kadar doğalsa kadınlar için de aynısı geçerli olmalı ama benim geçmiş bir tecrübem açıkçası bunu düşünmeme engel oluyor. sanki erkekler bir kızdan ilk adımı aldığında "yuh kesin bana aşık" triplerine giriyorlarmış gibi değil mi? şu sıralar birinden hoşlanıyorum, sürekli zihnimi meşgul ediyor ve iletişime geçmezsem devam edecek bu durum belli ki ama onun yazacağını sanmıyorum. sizce yazmalı mıyım? sizin tecrübeleriniz neler? teşekkür ederim şimdiden.

1. Benim arkadaşım ilgisi olduğu birine ilk mesajı gönderdi, karşı tarafında ilgisi vardı belliydi. Çocuk ben cesaret edemezdim ne tepki vereceğini bilmediğim için demişti. 2 yıla yakın ilişkileri sürdü. Bence koşarcasına değil ama küçük bir adım atarak yoklamak ve şansını denemek kötü bir fikir değil.

27 kasım 2020 23:58

2. ben attım ona asık oldugumu sandı biraz flörtleşti benımle sen sımdıden asık olmussun ben yokum diyip gitti.

28 kasım 2020 01:04

3. Merhaba süslü, öncelikle kesinlikle katiliyorum, ilk hangi taraf teklif ederse etsin fark etmemeli, saygi ve sevgi cercevesinde adim atabilmeliyiz. Reddilmekten korkmamak gerek, çünkü bazen olmayacagi oluyormus diyorsun. Bence ilk kim tartismasi hala bu devirde olmamali, neden kiz kendi duygularini belli edince " çantada keklik" oluyor da erkek olmuyor? Dünyanin en saçma seyi. Hayatimda hep ilk adimi atan biri olarak, kabaca reddedildigim de oldu, kibarca da, ve hepsiyle basa cikmayi bildim. Bence ilk adimi atin her turlu. Bu yüzden çantada keklik gören biri zaten bana göre degildir erkenden görmüs olurum diye düsünüyorum. He ama eger sizin spesifik olarak reddilme hassasiyetiniz varsa özgüveniniz üzerine calisip ondan sonra yapmanizi öneririm. Kimisi çok takiyor çünkü.

28 kasım 2020 02:26

4. Reddedilmek degil de karsindaki kisinin gotunu kaldirmak beni bitiriyor. O yuzden cogu zaman ilk adimi atmiyorum. Fobi oldu resmen artik. Karsinizdaki kisiyi siz daha iyi gozlemlemissinizdir eger boyle bir sey olmaz diyorsaniz normal bir sohbet acacak sekilde ilerleyin. Ordan zaten konusma ilerlemeZse hic ustune gitmezsiniz.

28 kasım 2020 07:24

5. Anonim 7, en yakın arkadaşım da tam da bu dediğiniz ifadeleri kullanırdı. Bu da ayrı bir bakış açısı tabi. Bu yüzden de kibirleniyorsa yani tuhaff. Yani şey elbette birisi beğenir beni diye iyi hissedebilir falan ama karşı tarafa yansıtıyorsa, soğuk davranıyorsa gene bana alarm zilleri çaldırtıyor. Eh bu da böyleymiş diyorum ben kdjfjffk.

28 kasım 2020 09:10

6. Burada daha önce soranlardan biri de benim. Benim de yıllardır zihnimi meşgul eden çok hoşlandığım ama adım atamadığım biri vardı. Kendisinin de bir şeyler hissettiğine çok emindim tavırlarından dolayı. ne olursa olsun dedim Ben de attığı story'e ilgimi belli edecek bir şeyler yazdım konuştuk instagram'dan. Çok iyi geçti o gün konuşmayı o devam ettirmeye çalıştı saatler sonra bir daha yazdı falan ben böyle havalarda uçtum bir süre. Birkaç gün Sonra gönderi paylaştı arkadaşlar bana tanışmalık birini bulun diye. Artık kafamda nasıl kurduysam bir şeyleri İnanılmaz kırıldım. Benim tecrübem bu şekilde. Ama bir şey var ki iyi ki yapmışım keşke daha önce yapsaymışım diyorum. Hala bi ümidim var neden bilmiyorum ama gene de Hala kafamda saçma sapan hayaller kuracağıma artık olmayacağını kabullenip atlatmaya çalışıyorum. İlk adımdan ziyade ilginizi belli ettirecek sizi fark ettirecek bir şeyler yapın ama mutlaka yapın. Kafanızın bir köşesinde sürekli kalması kadar kötü bir şey yok. Eğer triplere girecekse zaten size layık olmadığını anlarsınız.

28 kasım 2020 09:27

7. onun yazacağını niye sanmıyorsunuz?... konu burada kilit. sadece sizin inisiyatifinizle olacak bir şeyse o biraz sıkıntılı. bi de yani hepi topu bir "merhaba" yazmanızla havaya girecekse de girsin, kendi kendini hemen elesin. ben akıl karışıklığı yaşamama neden olan erkeklere, hayra alamet görmediğim için yaklaşmıyorum, onu da söyleyeyim ama.

28 kasım 2020 20:23