ilk adımı atmak ya da atmamak ne yapmalıyım?

1. Hoşlandığım biri var aynı bölümdeyiz pek karşılaşamıyoruz bu aralar. Uzun zamandır da bakışlarını yakalıyordum. ben instadan takip ettim o da geri döndü ama sadece bu kadar. Ben ilgilendiğini düşünüyordum baya mesaj veriyordu hareketleri, etrafımda dolanıyordu sürekli. Story atayım da dm atsın gibi gibi şeyler yapmak istemiyorum çünkü hem gözlemlerim ve stalklarıma göre öyle mesajdan yürüyecek biri değil hem de gerçekten çok yoruldum bir şekilde iletişime geçmek çabalakmaktan. Artık net olmak istiyorum Sizce ben ne yapabilirim? Ya da bir şey yapmalı mıyım? En azından şansımı denemek istiyorum. Sizin de ilk adımı attığınız hikayeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

11 aralık 2019 17:04

2. sana bir öneri süslü. okulun ilk günü birinci sınıftayız daha o zamanlar, bir tane kız çocuğa kağıt yollattı. ufak minik resmini çizmiş hemen derste kaşla göz arasında. çocuğa kağıt geldiğinde saf saf bakmıştı garibim bu ne alaka şimdi gibilerinden ddkfkdd bu arada tanışmıyorlar. kız hoşlanmış resmini çizivermiş hemen minicik :D kızı çok takdir etmiştim cesaretinden ötürü ama ne gerek vardı yani...

11 aralık 2019 17:23

3. üniversite 1.sınıf bu arada*** :D

11 aralık 2019 17:23

4. @2 o kadar okudum ee oneri nerede? siz de demissiniz baya garip bir durum diye bunu mu oneriyorsunuz? onermiyorsaniz niye yazdiniz ne alaka soru sahibinin sorusuyla

11 aralık 2019 17:26

5. taktik duymak için geldim süslü :( Ben de ilk adımı atamıyorum fakat ilgimi hafifçe belli ettiğim kişi (gizlinot: ki uzun zamandır birbirimizi tanırız ama pek muhabbetimiz yok) hem dikkatle bakıyor ama dört bucak benden kaçıyormuş gibi hali var. Konuşacak bir sürü fırsat olduğu halde selam bile vermiyor kulaklıkları takılı şekilde ben nereye bakıyorsam o tam tersi yere bakıyor otobüste. Gerçekten ilgisi varsa sen iletişim yolunu aç. benim gibi olma :(

11 aralık 2019 17:31

6. Süslü benim ilk adımı attığım iki tane hikayem var anlatayım. Üniversite birdeyken sizin bahsettiğiniz gibi hoşlandığım ve onun da benden hoşlandığını düşündüğüm birisi vardı. Kesişiyoruz net bir şekilde ama tanışmadık da hiç. Öğleden sonraki derste amfide yanı boşalınca yerimden kalkıp çantamı alıp yanına oturmuştu o da direkt merhaba demişti :d

Diğerinde de yine çocukla tanışıklık yok sosyal medyadan ekledim ama dikkatini çekemedim falan. Tesadüf eseri yakın arkadaşıyla arkadaş oldum. İkisi otururken yanlarına gidip tanışmıştım. Zaten çocuk anlamıştı :d

11 aralık 2019 18:25

7. Atma bacım atma canım kardeşim. Erkekler adım atmıyorsa yeterince ilgilenmiyordur. Bakismaya devam et adimi o atsin. Sen adim atinca geri kaçıyorlar çünkü cepte görüyorlar.

11 aralık 2019 19:47

8. gidip sana aşığım demeyeceksin sonuçta yani durup dururken bir harekette bulunsan zaten olumlu davranır istiyorsa. bir iki denersin baktın bir yol olmuyor bırakırsın. atıyorum sigara içiyorsanız ders arasında yanına gidin çakmak alıp sohbet açın. ya da merdivende karşılaştınız dersle alakalı soruyla girin direkt

12 aralık 2019 03:25