ilk buluşma sonrası 30 karakter?

kızlar pazartesi günü konuştuğum çocukla ilk kez buluştuk 2 saat falan oturduk onun sonrasında bir işi olduğu için vaktimiz o kadardı. neyse ayrıldık 5 dakika sonra beni aradı. sonra o gün akşam çok iyi vakit geçirdiğini çok keyif aldığını vs söyledi defalarca. ertesi gün de sabah çok kısa mesajlaştık ama ondan sonra hiçbir şey yazmadı bugun hiç konuşmadık günaydın bile yazmadı yani. ilk buluşma flört konularında çok kötüyüm o yüzden anlayamıyorum ne bu bir çeşit taktik falan mı?

1. Senden de bir adım bekliyordur

21 aralık 2022 19:09

2. Süslüm yay burcu olabilir. Benim takıldığım bir çocuk vardı çok benzerini yaşadık. Ortak arkadaşımıza demiş ki ben başta çok eğlendiğimi düşündüm sonra uzun ilişki istemediğini söylemiş. Tabi ki başka işi falan da çıkmış olabilir. Direkt burca veya yaşadıklarıma bağlamam da doğru değil.

21 aralık 2022 19:19

3. En iyi ihtimalle birden fazla kişiyle görüşen biri. kalkıp baska bir date'e bile gitmiş olabilir.

21 aralık 2022 19:23

4. Ben zaten ciddi bir şey düşünmüyorum başkalarıyla date de çıkabilir şunun şurasında kaç gündür tanışıyoruz bir problem yok bana göre ama ya bugun çok güldüm çenem ağrıdı çok güzeldi diyen adam ertesi gün yazmıyor çok garip. Bu arada kova burcuymuş burçlar konusunda çok fikrim yok :(

21 aralık 2022 19:29

5. offff kova burçlarının tek bir kişiye bağlı kalması çok zor ama iyi vakit geçirdim diyorsa öyledir çocuğa hemen yalancı muamelesi yapmayın güvenin biraz. her dakika yazacak değil birkaç gün bekleyin yazar. daha bir kez buluşmuşsunuz hemen neden günaydın yazsın. kova burçları darlanmaya gelemiyorlar ayrıca yapmayın.

21 aralık 2022 20:38

6. kova konuştuğum biri vardı, aklıma geliyorsun ama yazmaya üşeniyorum, yazamıyorum sen yaz benden bekleme derdi. ben yemedim inanmak isteyen inanabilir hahahah bi değişikler ya

21 aralık 2022 20:40

7. Anonim 5 askım yalancı muamelesi yapmadım vallahi ya sadece anlamaya çalışıyorum onu. Bir de zaten her sabah günaydın yazan oydu yazmayınca bi garipsedim Darlamadım yani asla öyle bir huyum yok.

21 aralık 2022 21:08

8. Anonim 6 ahahah ben de inanmam ona süslü akıllandım artık :d