ilk buluşma ve özgüvensizliğim?

4 ay önce ekşi sözlükte tanıştık. 2 aydır flört ediyoruz. bu hafta buluşma planımız vardı ama ben bir bahane bulup ertelemek istedim. dünden beri soğuk davranıyor haklı olarak. kendimi çok çirkin hissettiğim bir dönemdeyim. onunla buluşmayı çok istiyorum ama düşüncesi bile geriyor. bir de ya onun yaşadığı şehre gitmem gerekecek ya da onun bana yakın olan bir şehre gelmesi gerekecek. iki durumda da birlikte kalmamız gerekiyor. bu da beni geriyor olabilir bilmiyorum. anlatacak kimsem yok sizden tavsiye almak istedim...

1. Bir de onunla ilgili soru işaretleri var kafamda. Bir ilişkimiz olsa bile uzak mesafe ilişkisi olacak.

23 nisan 2022 11:11

2. Ben olsam buluşmam. İki aydır flört ettiğim hiç görmediğim ve tanımadığım adamla ilk buluşmadan aynı evde kalmak istemem. Kendini tanıttığı gibi biri değilse, görünce beğenmezsem ve vakit geçirmek istemezsem ne olacak? Onun şehrine gidersem kalacak yer ayarlar giderim en azından. Bir de iliski uzaktan ilerleyecek nasıl tanıyacağım. Tanımadan uzaktan bir ilişkinin içine girmiş olucam falan hiç işim olmaz.

23 nisan 2022 11:22

3. Edirneden ardahan a artık tüm şartlar sabah gelinip akşam dönülebilecek durumda ss, tavsiye istemişsin benim tavsiyem sana yakın bi şehre gelsin madem, neden senin şehrin değil onu bilmiyorum öyle demişsin, görüşün ve sonra dağılın tabi ki, ya da dönemiyorsa da kendisi kalsin dönsün yani ne alaka, senin mazeretinden sonra da seninle mi uğraşıcam diyerek soğuk davranıyor şu an "haklı olarak", yani böyle durumlarda nasıl şu adamlara haklı diyebiliyorsunuz aklım almıyor, kafanda çok fazla idealize etmişsin, gerçekleri görmeye çalışmanı da ikinci tavsiyem olarak ekliyorum

23 nisan 2022 11:30

4. Diğer süslülerin dediği gibi onun şehrine ayağına gitmen ve soğuk yapması meselesine ben de takıldım bu arada. Hiç hakkı yok soğuk yapmaya. Manipüle etmek için öyle yapıyor. Haklı olduğuna da inandırmış amacına ulaşıyor.

23 nisan 2022 11:36

5. Ilk buluşmada kalmalı olmak zorunda mı? Buluşun ama kalmayıverin. Olmuyor mu öyle?

23 nisan 2022 11:39

6. Evet tam olarak bu. İçime sinmeyen bir şeyler var ve ben adını koyamıyorum. Nude yollamalı bir konuşmamız olmadı ama istemişliği var. Dünden beri kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Sanki suçluymuşum gibi. Cevaplarınız bazı şeyleri fark etmemi sağladı.

23 nisan 2022 12:01

7. bi şeylerin derinden derine içinden gelmemesinin de vardır bi sebebi ss, bu kadarını deneyimlemen gerekiyodu belki de, senin hayrına olacak olsa inan içindeki derinlerindeki ses sana soru işaretleri saçmazdı, her halinle güzelsindir sen eminim, o yüzden gel bu adam sana onu farkettirmek için girmiş olsun hayatına, hava da güzel gün de özel hadi kalk ve kendin için bir şeyler yap, keyfine bak

23 nisan 2022 12:11

8. Çok Oluru yok gibi. O özel sektörde, ben ankara'da memurum. Belki olur, belki bir yolu bulunur diye düşünüyordum hep. Buraya yazarken fark ediyorum. Ne kadar çok şeyi görmezden gelmişim. Ufacık bir ilgiye kendimi kaptırmışım.

23 nisan 2022 12:23

9. 169 boy 73 kiloyum. Sorun sadece kilom değil. Saçımdan tırnağıma hiçbir yerimi beğenmiyorum.

23 nisan 2022 12:56

10. On yargılı davranmak istemem ama ekside tanıştığın birinin düzgün çıkma ihtimali sıfır süslü zaten bence genel olarak sosyal medyada başlayan ilişkiler sağlıklı gelmiyor. düşünsene o adam seninle tanışırken kim bilir nelerin hayalini kurmuştur da seni düzgün görünce veya uzakta olduğunu öğrenince biraz daha çekimser kalmıştır. Eğer uzak olmasan eminim ilk andan itibaren yakınlaşmaya başlayacaktı. Biz kadınlar çoğu zaman içimizdeki sesi bastırıyoruz karşıdakini beğendiysek veya ilerlemek istiyorsak. İçine sinmiyorsa devam et uzak şehir ben yapamam düşündüm de vazgeçtim fln de bahaneyle iletisimi kes. Kendine yapacağın en büyük iyilik bu olur. Daha görmeden nude isteyen gelemem dediğinde tavır yapan adamdan hayır gelmez. Belki bu söylediklerimizin hiçbiri sana işlemez yine bi şekilde görüşmeye konuşmaya devam edersin ama eski platformunda tanıştığını da unutma lütfen. Umarım senin için en hayırlısı olur.

23 nisan 2022 13:12