ilk buluşmada yemek mi kahve mi??

süslüler amerikalı dating sayfalarını takip ediyorum ve standartları olan ciddi ilişki kurmak isteyen kadın da erkek de kahve planı yapmaz, güzel bir mekan seçer maddi manevi emek verir ve yemeğe çıkarır özenli giyinir vs yazmışlar işte kahve dükkanında ahşap ufak taburelerde first date mi olur, benim kendime verdiğim değer bu değil vs demişler, siz ne düşünüyorsunuz? özellikle instagramdan online tanışmalar için soruyorum.

1. amerikalılar türk galiba. ne saçma genellemeler bunlar. öğrenciden fine dining randevusu da bekler bu diggerlar.

26 ekim 2022 22:47

2. a1 süslü benim konuştuğum kişi öğrenci değil, işi gücü var ve henüz yüzyüze görüşmedik hiç. öğrencilere kahve daha mantıklı tabii bir kahve bile olmuş 40 50 lira sonuçta

26 ekim 2022 22:48

3. Bence aksine kahve daha iyi. Çünkü karşıdaki kişiyi hic bilmiyosun, o yüzden cok uzun surmemesi daha iyi. hani düşündüğün gibi cikmayabilir, Kalkar gidersn, yemek olunca butun aksamo bagliyosun.

26 ekim 2022 22:54

4. Ben de kahveciyim ciddi mi değilim acaba :D

26 ekim 2022 22:56

5. Ben de kahve derim. Hatta makul bir saate ayarlayıp, hoşuma giderse, sonrasında yemeğe evrilebilir. Ama diğer süslünün dediği gibi, gerekirse çok uzatmadan bitirirsin kahve olunca.

26 ekim 2022 22:58

6. her first date'e yatırım yapmanın manası ne ola ki? belki çok beğendiğim, ciddileşsin çok istediğim biri olsa dahi kötü geçecek ve bu first date'lerden birden çok kişiyle yaşanabilir. tabii ki herkes gidip sokak arasında köfteci bilmemne dayıda oturup soğanlı dürüm yesin demiyorum ama kahve içmekte hiçbir mahsur yok. hatta bazen bunlar bile zaman kaybı olabiliyor

26 ekim 2022 23:08

7. eğer kafam uyuşmazsa tüm yemek boyunca sıkıntıdan patlayıp yemeğin bitmesini bekleyemem, kendime verdiğim değer bu değil

26 ekim 2022 23:11

8. a8 süslü uzun zamandır yazışıyorsak ve cinsellik uzun süre istemiyorsam nolsun:))

26 ekim 2022 23:26

9. a8 yani kahve içmeye gidelim falan demişti de ayarlamadık hala benim söylemem gerekecek yemeğe çıkmayacak mıyız vs diye o zaman.

kafam o kadar karışık ki sanki ilk buluşmadan itibaren yemeğe çıksak benden cinsellik vs beklentisi olacakmış veya ben borçlu olacakmış gibi hissediyorum ve bok gibi his gerçekten

3 sene önce ben öğrenciyken uzun ilişkim vardı öğrenciyken hep starbucksa burger kinge falan giderdik normaldi o zaman. daha da ilişkim olmadı. şimdi giyinip kuşanıp böyle yerlerde oturmak garip geliyor offff

26 ekim 2022 23:37

10. Kesinlikle kahve