ilk bulusmada hesabi odemeyen erkek?

ben davet ettigim icin ben odiyim dedi ama yok gerek yok dedim. sonra baktim kendininkini de odemiyor ben hepsini odedim. hesabi oderken arkamda duruyordu ahxjsjxj 2.bulusmada ben oderim dedi cevap vermedim. cunku bir daha bulusmak istemiyorum. sizce sebebin hesap mevzusu oldugunu soylemeli miyim? ya otururken garsonu bile ben cagirdim cok pasif kaldi... bir de date boyunca cok fazla konustu basim sisti, kahvemi bitirdigim gibi benim kalkmam lazim dedim. sizce bu sebepleri acik acik soyliyim mi?

1. söyleme. sonra sağda solda "irkik pirisi yiyimiyinci iyrildi kisir" diye zırlıyorlar. olan sizin sinirlerinize oluyor.

14 ekim 2021 16:47

2. Evet ortak cok yakin bir arkadasimiz var ve ayni siniftayiz. Arkadasima benden hoslandigini soylemis, o da bizi tanistirdi olaylar boyle gelisti. Bir daha kimseyle ayip olmasin diye bulusmam.

14 ekim 2021 16:53

3. Once odeyeyeyim demis sonra sen, Ben odeyim diye cikmissin senin ödeyeceğini düşünmüş ve bir sonrakini beN öderim demis altta kalmamak icin. Obur türlü olsaydi da "odeyecegim dedigim halde odedi bana saygisi yok mu bu adamın?" Derdin. Iki turlu de memnun olmazdin cunku adami beğenmemişsin

14 ekim 2021 16:54

4. ay çok saçma ya. çok normal alman usulü mü yapacaktınız ne var bunda. yanlış anlamış işte,ne farkeder yani ha sen ödemişsin ha ödemiş. bir buluşmayla kimseyi tanıyamazsın ama bir beğeni oluşabilirdi. belli ki sende bir beğeni oluşmamış daha fazla uzatma, görüşmek istemediğini söyle neden diye sorarsa da kafalarınızın uyuşmadığını söylersin.

detay verme bence, çünkü kırıcı şeyler bunlar. ve çocuğun yaptığı bir şey de yok sen sadece beğenmediğin için rahatsız olmuşsun hareketlerinden.

14 ekim 2021 16:55

5. Suslu ya 2.bulusmayi istemedigim icin bir daha gorusmeyecegim birine borclu kalmak istemedim. Date guzel gecseydi odemesine izin verirdim zaten. Ama bu kadar pasif kalmasi gozume batti. Bunu soylesem mi diye sizden fikir almak istedim. Mesela garson adisyonu getirmeyi unutmus bana diyor ki masa numaramiz kac? Ben garsona soruyorum kendisi sormuyor hajshdh

14 ekim 2021 16:56

6. Kizlar galiba soylicem ki biraz akillansin. Aranizdan birine denk gelirse duzgun davranir

14 ekim 2021 16:58

7. Anonim 5 e katılıyorum bir kahve icin de kendinizi rwzil etmeyin bence aynı şekilde o ödeseydi kahveyi ve sizi beğenmeseydi sanmıyorum soylesin

14 ekim 2021 17:04

8. asla söyleme kötü sen olursun. kendi sığırlığına, cimriliğine bakmaz sana yiyici der.

bir sebep sunman gereksiz ama illa bir şey diyeceksen çok farklıyız ileride büyük sorunlar çıkar de geç.

14 ekim 2021 17:16

9. Yuh ya su durumda bile kizi haksiz cikarmaya calismissiniz. Sozluk kadin dusmani dolu yemin ederim. Suslu bir daha bu pisirikla bulusma. Adam olsa ilk bulusmada bir jest yapar tuvalete diye cikip hesabi oder gelirdi. Kiz oderken arkasina saklanip ben odeseydim demek kolay tabi... bir de 2.bulusma diye zirvalamis salak

Of ne cektik bu hayvan erkeklerden o kadar sinirliyim ki

14 ekim 2021 17:19

10. cevaplara yazdıklarını okumamışım. söyleme demişler, yok söylicem akıllansın demişsin. e sen buraya sorduğun ve gelen cevapları dikkate alıp akıllanıyor musun ki o adam akıllansın? ayrıca madem rahatsız oldun sohbetinden, davranışından niye kendi payımı ödemek istiyorum demiyorsun? garipsin ss.

14 ekim 2021 17:21