ilk cinsel ilişkiniz nasıldı ?

süslüler yarın sevgilime gideceğim, ten uyumumuz çok fazla yani eli elime değse heyecanlanıyorum. ben 24 o 25 yaşında. ben daha önce kimseyle birlikte olmadım ama onun 8-9 deneyimi olmuş. emin değilim ama bir şeyler yaşanabilir gibi duruyor. daha öncesinde kendimi tutmuştum ama açıkçası bu depremle birlikte korkularım çok arttı. yaşayamadığım şeyleri yaşayamadan ölürsem diye çok korkup çekiniyorum. sizin ilk deneyiminiz nasıldı? yap yapma dediğiniz neler var lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum

1. Rahat etmediğiniz hiçbir pozisyonu özellikle ilk ilişki sırasında yapmayın. Bir de kişisel tavsiyem ilk sefer için siz üstte olmayın. Penetrasyondan sonra üste çıktığımda canım fazla yanmıştı. Siz deneyebilirsiniz tabii, herkeste farklı gerçekleşebilir durum.

Benim ilk ilişkimde "eski" sevgilim çok zorlamıştı beni ve benim dur demelerime aldırış etmediği için tekme atmıştım. Lütfen siz deyin, olması gerekenden daha fazla acınız varsa durdurun.

17 şubat 2023 21:02

2. 25 yasında 8 9 deneyim mi? skor peşinde koşuyor sanki. süslü eğer ciddi bir ilişki arıyorsan karşındaki erkek sana bunu veremeyebilir tabii senin kararın belki sadece seks yapıp bırakadabilirsin yanii yanlış anlama. cinsellik için önerim kondom + kayganlaştırı kullanırsan daha rahat geçer bu süreç. iyi eglenceler.

17 şubat 2023 22:02

3. kesinlikle korunun. ilk seferden itibaren size en uygun yöntem ile korunmaya başlayın. geri çekilme bir korunma yöntemi değildir bunu atlamayın.

'evine gittim, yakınlaştık, öpüştük' diye kendinizi devam etmek zorunda hissetmeyin. o an istemezseniz vazgeçerseniz canınız yanarsa bırakabilirsiniz bunlar normal şeyler. istemediğiniz hiçbir şeye devam etmek zorunda değilsiniz.

eğer henüz yaptırmadıysanız gardasil. doktorunuza danışıp bütçeniz de varsa yaptırın lütfen geç kalmadan.

korunun ve tadını çıkarmaya bakın. başka çok da söylenecek bir şey yok aslında.

17 şubat 2023 22:08

4. 8-9 deneyimini niye söylüyor ya abaza gibi inanilmaz sogurum bu tiplerden

17 şubat 2023 22:15

5. 8-9 deneyim lafını niye yanlış anlamış herkes. ss muhtemelen sevgilisinin daha önce 8-9 kere seks yaptığından bahsediyor, 8-9 kişiyle birlikte olmasından değil :d

17 şubat 2023 23:07

6. 8-9 deneyim mi? hastalık kapmayasın

17 şubat 2023 23:18

7. ay süslüler evet 8-9 farklı kişiden bahsetmedim 8-9 kez biriyle seks yapmasından bahsettim ama açıklayıcı olmamışım tam. şimdiye kadar asla yapalım falan demedi ama ikimiz de yükseliyoruz ben he desem tabii ki hayır demeyecek yani. beni asla hadi hadi diye darlamaz hiç. üstteki süslülerin bazılarının karşı taraf canları yandıkları halde durmamasına çok sinirlendim hem de üzüldüm gebersin böyle insanlar diycek bi şey bulamıyorum. korunmaya gelirsek tabii ki kondom kullanıcaz hpv aşısını da ben cinsel birliktelik yaşamasam dahi en kısa sürede ilk dozunu olmayı düşünüyorum zaten. teşekkür ederim yanıtlarınız için <3

17 şubat 2023 23:25

8. benim ilk denememde tam girmemişti. bir 4 5 kerede anca rahatlar ve her pozisyonu yapabilecek seviyeye gelirsiniz. kayganlaştırıcı ve önce parmakla alıştırma daha iyi zaman geçirmenize yardımcı olur. kondomu kesinlikle ihmal etmeyin.

17 şubat 2023 23:39

9. ss 8 9 kere seks yaptığı kişi de mi bakireymiş?

18 şubat 2023 00:13

10. Mutlaka prezervatif, ilişkiden sonra maksimum 10 dk içinde tuvalete gidip çişinizi yapın. Bence bi süre de cranberry hapı kullanın, ilk ilişki sonrası idrar yolları enfeksiyonu olabiliyor insanlar, iyi eğlenceler :)

18 şubat 2023 00:55