ilk dudak dolgusu için kaç cc daha uygun olur?

zaten çok çabuk erir denildiği için soruyorum, teşekkürler.

1. Çabuk eriyor zaten ss aşırı ince değilse 1 cc

12 mart 2023 16:04

2. Ss buraya da nerde ve kaç ₺ olduğunu yazar mısın

12 mart 2023 16:07

3. 1 cc. Arkadaşım doğal olsun diye juvederm marka yarım yaptırmış. Kimse anlamadı bile bir şey yaptırdığını. Ek olarak juvederm yaptırmayın demeye geldim :) ben de yıllar önce 1 cc yaptırdım yine kimse anlamadı. Restalyne gibi bir şey kullanıyor şimdiki doktorum geçen gün sordum 6500₺ olmuş. Sanırım artık dudaklarımı çerçeveleyip oturacağım bu fiyatlara

12 mart 2023 16:59

4. Teşekkür ederim kızlar, 1 cc dedi doktorum hızlı eriyecek ilk dolgun normal dedi. Sonrasında aşama aşama gidecek oturmasını beklemek de lazım deniliyor. Eklemede ona göre karar veririz dedi. Süslü bu da juvederm :/ bir sorayım söylediğiniz markayı da ben yine de

12 mart 2023 17:33

5. 0.5 cc restylane kysse yaptirdim, acikcasi 2 yil oldu ve hala eski haline tam donmedi. Cok memnunum. Turkiye'de 1cc'den asagi yapmiyorlar ama Ben olsam olabilecek en az dozla baslardim.

12 mart 2023 17:35

6. Anonim4 duydum restylane markasını ama ankarada yapan var mı bilmiyorum. Aslında bir yer 0.5 yapıp ilk olguyu sonrasında 0.3 gibi küçük küçük yapıyor dediler tam olgunluğu anlamak için ama bursada. Siz nerde yaptırmıştınız süslüm restylane'ı?

12 mart 2023 18:24

7. yapma süslümm yapma

12 mart 2023 18:28

8. Ay neden Anonim5 :(

12 mart 2023 18:31

9. Elasty yaptıran var mı süslüler?

Ben ilk dolgumu geçen mart 1 CC yaptırdım juvaderm dudağım hem ince ben içi boş dedikleri dudaktandi. Doktor 1 CC daha yapmamiz gerekiyor dedi ama param yetmemisti 🥲 yeni tanistigim kimse anlamamıştı hatta var dediğimde bile inanmadılar o seviye hahah

12 mart 2023 21:32