hayır zarın esnek ve anüler tip kızlık zarı olabileceği anlamına gelir. bunun için başvuran hastalar var mesela.
Müjdegül karacayı dinleyinnn
Anonim 1 var ama tipi farklı demiş.
yok diyenler şuna göre yok diyor muhabbet zarın adının halk arasında kızlık zarı diye biliniyor olmasından bunun bekaret kontrolü için sık sık kadınların muayeneye getirilmesinden ileri geliyor. zaten müjdegül buna tepki gösterdiği için konu buraya geldi yok diyor. yoksa hymen onun adı ona da yok diyemezler derlerse tıp fakültesi okuduklarından jinekoloji ihtisası yaptıklarından şüphe ederim :)
Anonim 1, Kimi insanda doğuştan olmayabiliyormuş ya da esnek oluyormuş vs. de bazıları hiçbir şey yokmuş orada gibi konuşuyor. Yani ismi x de olsa orada bir zar varlığı söz konusu mu?
evet mümkündür hatta kadınların birçoğunda esnek yapılıdır en başta dedim zaten. öyle durumlarda ilişkide kanayarak bozulmadığı gibi ancak doğum esnasında bir bozulma olduğun rastlanır bazen. bazen de imperfore durumunda bu zar hiç oluşmaz vajina girişi kapalıdır mesela 1000 kişide bir görülse de mümkün yani. bizim zardan anladığımız şey oradaki açılmadır çünkü ilişki esnasında esnek olan bu yapı daha da esner ve ancak muayeneyle mm olarak farkı anlaşılır. yoksa adet kanı gibi yoğun kanadı delindi patladı çatladı gibi bir şey değil bunu anlamak için uzman olmak lazım yoksa istediğin kadar çarşaf kontrol et kadının vajinasına kafanı sok anlaşılmaz. konu tamamen bu yani. bazı zarlar yapısı gereği kalın yapılıdır bu da ilişkiye girmeyi zorlaştırır zorlandıkça ve sert bir hamleyle penis içeri girerse yırtık oluşur ve bu kanama yapar bu da zardan çok orada bir zorlanma olduğunun yeterli ıslanmanın olmadığının bazen de acele edildiğinin işaretidir. oley kanadı birlikte olduğum kişi bakireymiş algısı yaratmaz. özellikle biraz uzun yazdım ki bu çok merak edilen ve bizde yanlış bilinen bir konu. o yüzden se kafalarda soru işareti oluşturuyor hep. ilişkide kanadı mı kanamadı mı durumunu ortadan kaldırmak lazım bu bir başarı ya da yüz akı değil çünkü.
Ben kendi zarımı görüyorum. Aynada bli bir pozisyonda bakıldığı zaman anlaşılıyor. Ben ilk ilişkide ıslanmadan zorlanarak yaşadığım için fazla parça parça yırtılma olduğunu düşünüyorum. Ama buna rağmen kanama olmamıştı.
Anonim 1, teşekkürler :) kanama olsa da olmasa da o doku yine orada kalan bir şey mi peki? Son sorum :)
a5 bunun cevabını ancak vajinal muayene sonucu verebiliriz ezbere bir şey söylemek mümkün değil rica ederim :)