ilk kez engellendim. hem de bir erkek tarafından?

selam kızlar 4 sene önce tanıştığım biri vardı. bana karşı ilgisi vardı hatta açık açık yürüyordu. kendisinden hoşlansam da beyimizin uçan kuşa yürüdüğünü fark edip reddetmiştim. bunu da kırıcı bir şekilde yapmıştım. geçenlerde aklıma düştü ikimizde artık daha olgunuz diye düşünüp cesaretimi toplayıp yazdım. bana karşı çok lakayt davrandı ve evine davet edip durdu. ben de geçmiş yüzünden hıncını alıyor diye düşündüm, bu tavırlarını görmezden gelip onu kışkırttım. evine gelsem dahi bana dokunamayacacağını onun benim yüzümü görmeye benimle konuşmaya dahi cesareti olmadığını söyleyip durdum. ve bunları yaparken ki güvenim inanılmazdı. son konuşmada açık açık evine geldiğimde giymemi istediği kıyafetten falan bahsedince anladım ciddi olduğunu ve orada oyunu daha fazla sürdüremeyip onu aşağıladım. gerçekten seninle yatmak isteyeceğime bunun için uğraşabileceğime nasıl inanabilirsin tarzı bir sürü kırıcı şey yazdım. en sonda fantezilerin (basit birkaç taneden bahsetmişti) için teşekkürler ilerde eşimle deneyeceğim türü bir şeyler söyledim. ama bunları yazarken gerçekten üzgündüm. ben ciddi olduğunu düşünmemiştim gerçekten sadece canımı acıtmak istiyor sanmıştım. sonra da günün birinde tekrar mesaj atmak istersem bakıp da ne mal olduğunu göreyim diye konuşmaların ss lerini aldım. kaybolan mesaj modunda olduğu için ona bildirim gitmiş. bu andan sonra bana demediğini bırakmadı. nasıl özel konuşmaların ss lerini alabilirmişim, ben nasıl bir dengesizmişim, bana yazıkmış halbuki o bana güvenmiş falan. sanki ölümcül bir günah işledim gibi davrandı. sabahta seninle yatabileceğime inanmam komikti. bir daha bana yazma deyip beni engellemiş. birinci sorum neden böyle bir şey yaptığı? ikinci sorum kaybolan mesajlardan ss almak bu kadar nahoş karşılaşılacak bir durum mu? ilk kez kaybolan mesajlardan konuştum ve ss aldım. bildirim gideceğini bilmiyordum açıkçası bilseydim de umursamazdım. o söylemeye utanmıyor ben almaya mı utanıcam? hem bahsettiğimden başka bir amacım yoktu.

1. ikinizde çocukça davranmışsınız bence süslü, eğer bir erkek sana birşey söylüyorsa ve yüzünü gösteriyorsa inan çünkü erkekler bizim gibi kompleks düşünmezler ihtiyaç duymazlar. Davranışlarının arkasında büyük bir plan yatmaz. Tecrübe olarak gör ve şu an engellendiğin için eminim daha çok aklına takılıyor bu durum ama olabildiğince unutmaya çalış bence. Bir erkek istediği sevdiği kadını hiçbir zaman uzaklaştırmaz bunu unutma.

22 haziran 2023 01:17

2. Bas harfi e mi

22 haziran 2023 01:37

3. Teşekkürler andromedakedisi. Hayır süslü e değil.

22 haziran 2023 01:53

4. mal mısınız adam mal siz malsınız geri zekalıca adamı kışkırtmışsınız o da saçma triplere girmiş daralmış engellemiş yani ne beklediniz aq anlamadım ki ne okudum ben amk

22 haziran 2023 02:16

5. fantezilerinden bahseden flörtüne  teşekkürler ilerde eşimle deneyeceğim demek ne lan smsdddmdmdkdkkd kafanı sikiym böyle laflarla zor kadın olduğunu falan mı düşündün iyi yapmış engelleyerek

22 haziran 2023 02:19

6. Ajsjs cidden bu şekilde bi erkekten intikam veya kıracağınızı düşünüyormusunuz ya.adam sadece tüh skmedim demiştir sadece.zaten söylemişler erkekler böyle komplike düşünmez daha dogrusu düşünemez.kendi kendini üzmüşün süslüm.en sonda baktı ümit yok hem bahane bulmuş hem seni küçük düşürmüş hem engellemiş.illa sinir etmek istersen yapacagın tek sey hiç bişey yapmamak

22 haziran 2023 02:19

7. Ben olsam buralara varmadan engellemiştim, iyi dayanmış.

22 haziran 2023 02:34

8. Engelimi kaldırmış ve özür dilerim yazmış süslüler. Soru anlamını yitirdi. Düzgün cevap verenlere teşekkürler :)

22 haziran 2023 08:54

9. troll olduğundan son cevabından sonra emin oldum. yallah, istediğin kaos yok sana.

22 haziran 2023 09:22

10. Sen nasıl bir ruh hastasısın?? Otutmuş Paragraflarca senaryo yazmış. Senin acilen tımarhaneye tıkılman ve toplumdan izole edilen gerekiyor.

22 haziran 2023 09:26