ilk kez seks yapacak birine neler tavsiye edersiniz süslüler?

soru başlıkta sslerim

1. Kasma kendini, kendi zevkine odaklan, tadını çıkar. İlki biraz acıtabilir belki ama çok büyük bir acı değil hemencecik de geçiyor zaten. Hadi iyi sevişmeler kuzu :d

12 aralık 2022 23:46

2. Valla niyetinizi okuyamam ama sağlık, güvenlik ile ilgili çok şey tartışıldı konuşuldu, siz de okumuşsunuzdur zaten. Ben bu soruların daha ziyade karşı taraf beni beğensin, benden memnun olsun diye ne yapayım tarzında öneriler beklentisi ile yazıldığını düşünüyorum.

13 aralık 2022 00:21

3. ay gazlayalim ne var sanki erkekler nerdeyse davul zurnayla kutlayacaklar birbirlerinin milli olmasini tanidik tanimadik fark etmiyo

13 aralık 2022 01:28

4. A6 çok güldüm hahshdhdh gazlayalım tabi neden gazlamayalım ya, iyi sevişmeler süslüm beline kuvvet

13 aralık 2022 01:42

5. Yapmamasını önwririm

Hpvsi bel soğukluğu gebeliği erkeklerin s*k*p atmaları....

bu hastalıklar çok yaygın asla nadir sanmayın

13 aralık 2022 07:36

6. A10 hepsinin çaresi var 2023e girmek üzereyiz.

13 aralık 2022 09:21

7. Acele etme korun güvendiğin biriyle yap hpv aşısı ol

13 aralık 2022 11:22

8. Hpv, herpes, hiv

Bunların ilacı yok

Bir kadın doğum uzmanına klamidya ne diye sor %90'ı sana araba farına bakan tavşan gibi bakacaktır

13 aralık 2022 11:51

9. Hiv için(ve birçok diğer hastalık için) kondom yüzdeyüze yakın korunma sağlıyor.Şüpheli ilişki öncesi/sonrası alınan pep tarzı tedaviler var. Kaldı ki hiv tedavisi de çok gelişti. Tedavi ile bulaş riskini 0a indirebiliyor hiv pozitif bireyler.

Hpvnin aşısı var.

Onun dışında temas yoluyla bulaşan çoğu hastalık zararsızdır ve zaman içinde kendi kendine yok olur. Ortak havlu kullanımından vb kaçınılmalı, şüphelendiğiniz kişiyle ilişkiye girmemeli ve tabii ki korunup düzenli kadın doğum uzmanına görünmelisiniz.

Hastalıklardan cinsel ilişkiden kaçınmak değil bilinç korur. Lütfen insanları hastalıklarla korkutmasın.

13 aralık 2022 12:57

10. yani yazdıklarınız o kadar korkutucu ki sanki seks yapmicaz da afrikaya elmas bulmaya falan gidiyoruz abi

sevgilimle yapıcam işte, 5 aydır beraberiz, şimdiye kadar 1 tane partneri olmuş onun da, korunucaz

13 aralık 2022 13:55