ilk kez su kiz cok guzel degil mi sorusu aciyorum anlayisli olun ludfenn?

maral ozdogan :( kim bu arada kendisi az once instada denk geldi naptigina dair hicbi fikrim yok ama nasi bi beybiymis..

1. (link: https://instagram.com/maralozdogann?igshid=YmMyMTA2M2Y= Link diye aglancaklar icin)

29 haziran 2022 13:06

2. bu kız daha önce burada soruldu ve genel olarak beğenilmemişti :d

29 haziran 2022 13:08

3. Ya valla mi :d of inanamiyorum normalde ben de buraya atilan bireylerin cogunu begenmiyorum ama sanki bu hanfendiyi de begenmiceksek kimi begencez diye dusunmustum yanilmis miyim...

29 haziran 2022 13:09

4. aşşşşırı güzel bebek gibi ya. hayat hic adil değil gerçekten. moralim bozuluyor bu kızı gördükçe.

beğenmeyenler kimi beğeniyor merak ettim

29 haziran 2022 13:09

5. Di miiii ve yani ben boyle soguk nevale guzellerdense icten gulumseyen ama yine de hayvan gibi guzel insanlari daha cok seviyorum cool olurken guzel olmak daha kolay gibi ama 32 disken de guzelsen tebrikler seklinde yani bu beybide var hepsi :(

29 haziran 2022 13:11

6. Yani bence de link diye aglanmasi cok sacma ve dusuk iq belirtisi ama yine de yaptim bu iyiligi ne diyebilirim <3

29 haziran 2022 13:12

7. şu soruları açıp kendilerinin nasıl böyle olamadığına üzülüp, ahlayıp vahlayanları gördükçe nasıl bi zekasız toplumda yaşadığımı görüp üzülüyorum.

hem zekasız hem de kendine değer vermeyen, kendinin tek olduğunu bilmeyen, başkalarıyla kıyaslayan ezik ruhlar. bravo, devam.

29 haziran 2022 13:12

8. Ahlayip vahladigimi nerden cikardiniz tam olarak ya? Kiz cok guzel ben de sizce de guzel mi diye sormusum. Siz napiyosunuz bos vakitlerinizde gordugum kadariyla suslude yargi dagitiyosunuz bi de utanmadan benim iq'ma ki laf ediyosunuz dbdndm

29 haziran 2022 13:15

9. Normalde burda paylaşılan tipleri beğenmem ama bu kızı begeniyorum

29 haziran 2022 13:17

10. Anon6 sag ol cicegim ama belirli bi kesime laf anlatilmaz malesef burda.

Sarcastic yazdim aslinda her ikisini de hem anlayisli olunu hem aglanacaklari ama fazla gelmis djmfmf

29 haziran 2022 13:17