ilk ve son (dizi) konuşalım mı ?

süslüler bu dizi benim favori dizim. ilk sezonu da bayılarak izledim. bu sezon hakkında nasıl yorumlarınız var? sizce karakterler yaptıklarını hangi psikolojiyle yapıyor konuşalım istedim

1. Mesela sizce aileleriyle olan ilişkilerinin etkisi ne? Nilüfer Annesinin iddia ettiği gibi Gerçekten annesine inat mı cihanla sevgili oldu? Bu dizideki gibiilişkiler yaşayanınız oldu mu? Terapist yorumu koymamışlar malum sizle konuşalım istedim.

1 kasım 2024 16:49

2. ne özgenin ne salihin oyunculuğunu ve tipini hiç sevmediğim için ilk sezonu izleyemedim ama içimde kaldı. normalde toksik ilişki içeren yapımlara bayılırım çünkü, çok zevk alıyorum izlerken. ikinci sezonu kesin izlicem kızı çok beğendim rolü de çok güzel oynamış hiç yapmacık değil. birkaç bölüm birikmesini bekliyorum

1 kasım 2024 16:54

3. Ben hiçbir dizide ağlamam. Normal people'ı kupkuru gözlerle izledim. İlk ve son ilk sezonda o kadar çok ağlamıştım ki... mükemmeldi tam anlamıyla. Ama inanılmaz tetikleyici, sürüncemede bir türlü bitemeyen yaşadıysanız çok derinden vuruyor.

1 kasım 2024 16:55

4. özgeyle salih bence inanılmaz iyi oyuncular. Ama aralarında bir çekim var mıydı diye sorarsanız hayır derim. Görsel olarak da uyumlu değillerdi bence de. Bu sezonki çekim çoook yüksek. İnanılmaz seksi bir adam seçmişler

1 kasım 2024 16:57

5. Bitemeyen ilişkiler* yazacaktım

1 kasım 2024 17:00

6. Yeni sezon haberini gorunce ilk sezonu tekrar izledim. gercekten cok guzel ve bir o kadar da izlemesi zor bir dizi. Oyunculuklar da harikaydi. Yeni sezondaki oyunculari sevemedim ama izleyecegim belki izledikce alisirim.

1 kasım 2024 17:19

7. İkinci bölümde aynı tadı alacaksın süslü. Sana garanti edebilirim. İlk sezonu ben de tekrar izledim. Tam anlamıyla mükemmel. Deniz karakterinin o baskınlığı, barışın onun etrafında şekil alması. Denizin kontrolcülüğü ve deliliği, barışın tembelliği ve pasifliği. Bayılıyorum

1 kasım 2024 17:23

8. İlk sezonu cok sevmıstım. Bu sezon da Kızı begendim ama erkek oyuncu keske ekın koc filan olsaydı cok itici buldum ben evet cekim var ama bilmiyorum yaa 2. Bolumu de bi izlemem lazım

1 kasım 2024 19:36

9. Ulaş tuna'yı çok beğeniyorum ama bu adamın sesi hep bu kadar ince miydi ya? Bir tuhaf geldi bu dizide ve çekiciliğini azalttı bende

2 kasım 2024 13:12

10. Ss dediğin gibi ikinci bolumde cok acıldı dizi çok beğendim valla♥️