imdb turkish actress sapıklıgını gördünüz mü?

imdb tüm türk kadın aktristlerin profil fotoğrafına ağzı bağlı, bantlı fotoğraflar koymuş. bihter filminin oyuncular kısmında helin kandemir ve hande ataizinin profil fotoğrafına bakın. daha sonra farkediliyor ki diğer oyuncuların da fotoğrafları bu şekilde. bu nası bi sapıklık ya

1. Merak edip baktım. bende fotolar normal gözüküyor, bant falan yok

17 kasım 2023 16:00

2. Bebişim şimdi baktım her şey yolunda (link: https://m.imdb.com/title/tt26258488/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_4_nm_4_q_bihte Link)

17 kasım 2023 16:00

3. evet şuan tüm ağzı bantlı fotoları kaldırmışlar. hande ataizi, helin kandemir, elcin sangu, songül öden, sıla türkoğlu vs vs bir sürü oyuncu (link: https://hizliresim.com/hnzn8wd bu ne ya) aşırı rahatsız edici

17 kasım 2023 16:03

4. Bende de normal görünüyor da, ağzına bant koysa ne anlama geliyor. Tabi ki normal değil yaptıysa ama anlamı nedir onu merak ettim süslüm?

17 kasım 2023 16:04

5. Bunlar filmlerden bir kesit değil mi?

17 kasım 2023 16:05

6. illa bir anlamı olmasına gerek yok da oyuncuların bir sürü fotoğrafı varken neden hepsinin ama hepsinin fotoğrafı ağzı bantlı bağlı şekilde ağlarken. iğrenç bir görüntü ve bana normal gelmedi

17 kasım 2023 16:05

7. tabi oyuncuların dizilerinden kesitler ve profil resmi olarak ayarlanmış. bi yandan da diyorum ki ulan hepsi mi şiddet dizisinde oynamış

17 kasım 2023 16:06

8. ağzında bant koyma değil aslında. kadın oyuncuların zapt edilmiş şekildeki görüntülerinin profil fotoğrafı olarak gösterilmesi olay. yani kaçırılıp bağlanmış, işkence çekiyor ağzı bağlanmış gibi. sanki şiddete dayalı pornografik bir algı oluşturulmaya çalışılmış. ben de gördüm o fotoğrafları. demek düzeltilmiş.

17 kasım 2023 16:22

9. dün akşam twitterda gördüm süslü. biri bihterin film afişini paylaşıp oyuncular kısmında helin ve handenin fotoğrafı için imdbyi etiketlemişti. ve sonra insanlar diğer oyuncuları da ss atmaya başladı. (link: https://x.com/umutsgur/status/1708659858919006366?s=48&t=LaEMn1turBoZH9OZ7XhpYg tweet1) (link: https://twitter.com/devrim_ozkan/status/1724823131880038509?s=46&t=LaEMn1turBoZH9OZ7XhpYg tweet2) tivitlerin altı zaten mentionlar falan hep bununla dolu

17 kasım 2023 16:23

10. Ben bunu gördüm de asıl ilgimi çeken istisnasız her kadın oyuncunun rol gereği bu duruma düşmesiydi. Bu imdb sapığına çözüm bulunur da buna nasıl bulunacak?

17 kasım 2023 16:24