ince dudak fesatlığı diye bir şey var mı?

bu tipte kimi tanıdıysam hepsi fesat çıktı. istisnalar var tabi ama geneli böyle bence

1. Arkadaslar anliyorum belli genellemeler insanin hayatini kolaylastirir ama gotu yere yakinsa kork, bilmem neyse soyledir vs mantikli geliyor mu? O ince dudaklilar dolgu yaptirirsa ne olacak, fesatlik lisansi iptal mi olacak? Bilissel kapasitemizi biraz zorlayalim su cikarim yapma konusunda aq

15 mayıs 2021 00:59

2. Bence de var. Özellikle üst dudak ne kadar ip gibiyse o kadar fesat ve o kadar sıkıntı ya afsafagsf

15 mayıs 2021 01:00

3. Ama A2, dolgu yaptıranın da dolgusu 5 metreden belli oluyor. Belli yani önceden ip dudakmış de yaptırmış

15 mayıs 2021 01:02

4. Herrrralde var

15 mayıs 2021 01:02

5. Soruyu okuyunca uzuldum ya gercekten dudaklarim ince diye insanlar sinsi ve fesat oldugumu mu dusunuyor diye :(( ki gercekten oyle biri degilimdir üzdünüz kizlar

15 mayıs 2021 01:38

6. doğru hepinizde angelina jolie dudağı var çünkü amk şekilcileri :d

15 mayıs 2021 01:38

7. Ilkokulda lisede zorbalik yapan tayfa iste bunlar. Insanlara kendini kotu hissettirmek hosunuza gidiyor bence

15 mayıs 2021 01:42

8. dolgusu olup belli olmayan bir sürü kadın var. siz bariz olanları görüp anlıyorsunuz sadece. (dolgusuzum)

15 mayıs 2021 01:52

9. İnce dudaklıyım. Fesatlık konusunda atıp tutanlar maalesef insanlık konusunda incecik dudağım kadar bile olamazsınız :d fesatlığınızı ince dudaklılara atmak gibi saçma bi genelleme yaparken ne kadar acınası göründüğünüzü fark edebilseniz keşke... Üzüldüm sizin adınıza.

15 mayıs 2021 01:55

10. Akista : guzellik algilarini yikalim, her kadin guzeldir, body shaming kotudur, kendimizle barisalim mutlu olalim vs

Soru cevapta : yaa sizce de ince dudaklilar fesat olmuyo mu yhaa hshs:dd

15 mayıs 2021 01:58