ince dudaklara ne yapmalıyım bıktım?

süslüler üniversitedeyim ve ince dudaklı olmaktan bıktım. artık arkadaşlarım bile alay eder oldu. koyu renk sürerken kalemle büyütmekten de bıktım. dolgu mu yaptırcam ne yaptırcam çok anlamıyorum. zaten böyle alev karslı ezgi fındık gibi istemiyorum. ne yaptırmalıyım nereyi önerirsiniz ne kadar tutar

1. sadece saçma estetik akımı ve çağın güzellik algısı yüzünden mi istiyorsunuz yoksa size gerçekten yakışmıyor mu, buna bir karar verin. dudaklarım ince değil orta ama ince dudaklı pek çok kadının daha avrupai, fresh ve karizmatik durduğunu düşünüyorum. tabii kalemle büyütülmeye çalışılanlar itici oluyor.

15 ocak 2020 02:01

2. ali duman in yaptigi dudakları begeniyorum. Biyik bölgesini sisirmeden hacim verebiliyor. Sizin dudaklar cok cok ince oldugundan ilk dolgunuzda az miktar enjekte edilmeli. Bir ay sonra tekrar enjeksiyon yapılmalı. Bu sekilde daha kontrollu ve dogal gorunumlu olur. Tahminimce iki uygulama icin toplam 2 ml dolgu sizi mutlu edecektir ama alti ay sonra tekrar yarım ml alt dudağa yarim ml ust dudağa yapilmali.

15 ocak 2020 02:04

3. eğer sinsi insan dudağı inceliginde değilse hiç gerek yok. ama yüzünüz geniş, yanaklarınız etliyse vs az bir sey dolgu yaptırabilirsiniz 1ml kadar. 1 mlnin de fiyati en az 800 lira diye biliyorum kliniğe göre değişir. ama tek seferlik bir islem olmayacak bu eriyecek dolgunuz sürekli yaptirmanız gerekecek en kötü yılda bir cünkü bölge hareketli. foto atsanıza abarttiginiz kadar var mı görelim?

15 ocak 2020 02:42

4. Süslüm koyu renk sürme. Gerçekten daha da ince görünüyor. Pastel 20 tonu sür hep. O renkte dudak kalemiyle hafif dıştan çiz gayet güzel görünüyor. Ben öyle yapıyorum

15 ocak 2020 09:15

5. sevgili süslü, öncelikle arkadaşların yüzünden mi yoksa kendin mi istiyorsun ona karar ver bence. eğer ikincisi ise, işini bilen bir doktordan yardım alıp dolgu işlemi gerçekleştirirsin. saydığın isimler çok fazla doldurduğu için öyle abartı bir görünüm oluyor. anladığım kadarıyla 1 veya 1.5 tüp sana yetecektir. kontrollü biçimde azar azar ve sonucu görerek 2-3 uygulama yaptırmanı tavsiye ederim. ödemin tamamen inmesi 1 ayı buluyor. ilk uygulamadan 1 ay sonra eğer sonuç seni memnun etmediyse arttırabilirsin. dolgu geçici ve çok da radikal bir işlem olmadığı için, gerçekten sen istiyorsan yaptır gitsin bence. eğer arkadaşların alay ediyor diye atıyorum burnunu yaptırmaya kalksaydın cok farklı konusurdum:)

15 ocak 2020 14:36

6. Reese Regan diye bi kız var instada dudaklarım aynnnı bende yanaklar fazla.

15 ocak 2020 18:56