ince telli ve az saçlı olanlar saçınızın boyu nasıl, kısa boy uzuna gore saçı daha mı çok gösterir?

saçım soru başlığında söylediğim gibi çok az ve ince telli. uzun saç sevdiğim için düzenli olarak kestirip saçımı uzatıyorum ama hiç hüzel durmuyor zaten saçım az olduğu için. ama o kadar uzattım kestirmek de istemiyorum, bu saç yapısına kısa saç daha mı iyi oluyor saçım daha mı çok durur, sizce böyle omuzumda falan kestirmeli miyim?

1. benim de çok ince telli ve seyrek saçlarım var süslü. uzadıkça şekilsizleşiyor zaten ucunda azıcık bir saç kalıyor. bir kez daha denemek için bir sene boyunca uzattım ama yok yine gidip kısalttım geçen hafta. çok daha hoş sağlıklı ve gür duruyor saç kısa olduğunda. uzayan kısımlar iyice inceldiği için sağlıksız duruyor bu saç tipinde

21 aralık 2023 11:50

2. ss uzatıp çıtçıt saçlarla gür göstermeyi deneyebilirsiniz belki.

21 aralık 2023 11:52

3. a1 benim şu an omuzumun bir karış altında en azından şimdilik omuzumun bir iki parmak altında küt kestirmeyi düşünüyorum. Senin tam kısadan kastın hangi boylar?

a2 düzenli olarak saç bakım ürünleri almaya param yetmediği için onu bile yavaş yavaş salmaya başladım, çıt çıt hakkında bilgim yok ama kaynak gibi şeylere yetecek bütçem yok maalesef :( teşekkürler yine de

21 aralık 2023 12:05

4. ss süslü ben de omuz hizası ya da bir iki parmak altı boylardan bahsediyorum. en sağlıklı gösteren boy bu şekilde bence

21 aralık 2023 13:04

5. Omuz hizasında katlı kestir daha havalı ve dolgun görünür