incelmek için pamela reif mi pilates mi?

süslüler hem 10 kilo vermek hem de incelmek istiyorum. daha ince uzun bir forma özendiğim için hangisi daha işe yarar diye merak ediyorum. kas kütlem de minik minik artsa ama beni hiç kalınlaştırmadan, çok hoşuma gider. sizce hangisi?

1. pilates önerirseniz kanal tavsiyeniz de var mı? move with nicole dikkatimi çekiyor sizce nasıl?

14 temmuz 2021 18:33

2. tavsiyeniz için çok teşekkürler süslü ebru şallı'ya bakayım

14 temmuz 2021 18:47

3. yoga with adrienne ile 3 ay boyunca yaptım süslü ama hiç faydasını göremedim. siz yüklediği aylık programları mı kullandınız, ya da belli başlı bazı videolarından mı yaptınız?

14 temmuz 2021 18:50

4. aa anladım, sanırım yürüyüşü programıma eklemek faydalı olacak, çok teşekkürler süslü. bu arada faydasını göremedim derken, sadece incelme açısından, yoksa mental olarak çok iyi gelmişti.

14 temmuz 2021 19:00

5. Süslü ben 1 senedir movie With nicole: un degistirerek programları yapıyorum. Ben memnunum. Yavaş ve dikkatli yapıyor hareketleri. Pamela reifi denemedim bilmiyorum i yüzden.

14 temmuz 2021 20:32

6. a4 süslüm çok teşekkürler, move with nicole ile ilgili ilk kez yorum duydum o da olumlu oldu. sanırım yürüyüş+pilatese şans vermeliyim.

14 temmuz 2021 20:53

7. Kızlar Pamela harekleri çok ağır başlangıç (beginner ) videoları bile spor yapanlara ağır geliyor .vücudunuzu hazırlamadan sakın yapmayın , özellikle boynu çok zorluyor sakatlamayin kendinizi ama Pamela gerçekten etkili .

14 temmuz 2021 22:26

8. yorumun için çok teşekkürler süslü. pamela'yı biraz denedim tarzına aşinayım. onu yapmayı düşünmüş olmamın nedeni düzenli bir program sağlıyor olması, geri durma sebebim ise hareketlerinin çok kısa olması. geri sayım 28 saniyeden başlıyor, zaten ben harekete başlayana kadar 25 saniye kalmış oluyor, yani bu haliyle efektif olur mu ondan emin olamadım.

14 temmuz 2021 22:32

9. Sürenin kısalığı seni yanıltmasın ben bir süre yoga yaptım ısındım biraz açıldım sonra Pamela 10 dakikaliklar başladım ama onu bile ara vererek yaptım ve inan kida sürede fayda sağladı.hatta yabancı youtuberlar var nette Pamela egzersizleri yapan sana fikir verir.bu arada süslü demis Ebru Şallı da çok iyiymis ben de başlayacağım.pamela da kendinizi sakatlamayin umarım istikrarlı şekilde surdururuz spor yapmayı.

14 temmuz 2021 22:37

10. önerilerinizi dikkate alacağım süslü çok teşekkür ederim. umarım istikrarlı olabiliriz hepimiz.

14 temmuz 2021 22:49