incendies-içimdeki yangın filmini izleyenler bakabilir mi spoilerlı?

kızlar filmi bugün izledim ve birkaç saattir etkisini üzerimden atmaya çalışıyorum. fakat sondaki “bir artı bir hiç bir eder mi jeanne?” repliği ile jeanne’ın nihad ve tarık ilişkisini nasıl çözdüğünü bir türlü anlayamadım. ekşi’de de herkes anlamış bir ben böyleyim sanırım :/ yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim :)

1. O kısmını anladım süslüler, sadece jeanne’nin 1+1 cümlesi ile gerçekleri hemen kavramış olması şaşırtmıştı biraz teşekkür ederim :)

10 mayıs 2019 23:23

2. Çocukların aradıkları kardeşleri de, babaları da aynı kişi yani. O yuzden kayip olan bu iki kişi, aslında bir kişi oluyor. O sahnede kızın verdiği tepki hala tüylerimi diken diken eder :/ mükemmel bir filmdi

10 mayıs 2019 23:24

3. Şu filme mükemmel diyenler yüzünden izledim. Filmin nesi mükemmeldi cidden? Bu arada tecavüz sahnesindeki karakterin o belirgin çenesiyle, film başlarken 7 yaşlarındaki çocuğun çenesi birebir aynı. ters köşe de olmadım. Tecavüz, şiddet arapça, ensest. 2 buçuk saat boyunca otobüste ortadoğulularla yolculuk ediyormuş hissini bana geçirdi. Başım ağrıdı. Oh bee

11 mayıs 2019 01:05